<inandığınız gibi yaşamazsanız,yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız....>
1- istemedikleriniz 2- istedikleriniz 3-net olun istediğiniz konuda 4- istediğiniz şey, her neyse ,olsaydi ne hissederdiniz yani hisleriniz 5-akişina birakma <istediğim şeyler bana doğru geliyor bunu biliyorum demek> hadiii bakalim deneyin çook kolay oyun gibi yazarak deneyin ne istiyorsaniz bakin yazin nasil olacak göreceksiniz.....
<inandığınız gibi yaşamazsanız,yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız....>
canım benim sizi takip ediyorum tebrik ederim çok yol katetmişmisiz.ben de araştırıyorum bu konuyu.tarif ettiğin yöntemle ilgili istemedikleriniz kısmı dikkatimi çekti.benim okuduklarıma göre istemediğiniz şeyi söylememek gerekiyor.ben evde olmak istemiyorum dediğimiz zaman evren evde olmak kelimesi üzerine sizin evde olmanızı veriyor diye biliyorum ben.beni aydınlatırmısın canım.bu tekniği deneyerek mi buldunuz
teşekkür ederim..denemeye devam bende tam anlamıyla başarana kadar denicem...gerekirse o kitabı 10 kez daha okurum..önemli olan iyi hissetmek..bunda biraz sorun yaşıyorum onuda aşıcammm kaydirigubbakcemile2
tebrik ederim canim.ben poziti dusunceye inanan biriyim yaklasik bir yildir nette olumlu dusuncenin gucu adli yazilari okuyup duruyorum secret kitabini henuz okumadim burda yok varda ben turkcesini okumak istiyorum artik izini bekleyecem neyse ben basimdan gecen ve beni hayret ettiren bi kac olaydan birisini sizle paylasmak istiyorum ben cok buyuk sirkette calisiyorum ve alti aydir isyeri bi kampanya baslatti devamsizlik yapmayan elemanlara ikramiyeler verilecekti her uc ayda cekilis yapiyorlar noter huzurunda ve katilan eleman sayisi 8.000 sadece 100 kisiye ikramiye vardive iclerinde bende vardim.ve ben hergun alacagimi hayal edip dusundum durdum alacagim paraya neler alacagimi falan ve kazandim ve ikinci seferki cekiliste yine hep olumlu dusundum arkadaslar sen bu seferde alirsin dediklerinde ben hep evet yine ben alacam dedim ve yine aldim hala inanamiyorm simdi ucuncu cekilisi bekliyorum ve yine ben alacamhihoyyyt artik sans mi dersiniz tesadufmu bence insan yeterki istesin ve odaklansin ozaman miknatis gibi cekiyorsun artik bunu ogrendim baska kucuk orneklerimde var baska gune simdilik bu kadar
Süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?