Gerçekten de dediğiniz gibi mesela istiyorum,güzel bir iş sahibi olmak; ama böyle bir yanım
sanki istemiyormuşum gibi olmasın der gibi oluyor.
Sonra da o istemeyen tarafımın yanına geçmiş olduğumu fark ediyorum
Saçmalama böyle düşünme diyorum;ama olumsuzluğa öyle alışmışım ki sanki olumsuzu düşünsem
daha mutlu oluyorum,nasıl bir saçmalıksa bu...
Ne güzel açıklamışsınız.Bende de oluyor bu istemsiz olumsuz düşünce,onu yenebilsem herşey daha güzel olacak.çünkü küçüklüğümüzden bu yana gördüğümüz bu.düşünce sistemimiz kötüye aşikar.
aman mutlu olsam hemen arkasından üzücü bişey oluyor.para kötüdür.para kötülük getirir. güzelin bahtı olmaz vs vs :))) o kadar çok saçma şeye inandırıldıkki.beyin doğru olanın olumsuz düşünce olduğuna inanıyor ama değil :) biz en iyisini hak ediyoruz.yüce yaradan kulum iste demiş :))
eğer hak ettiğinize inanıyorsanız ve içinizde kötülük barındırmıyorsanız mükafatınızı alacaksanız.asla inanmaktan vazgeçmeyin.bunu ister ruhani yoldan ister dini yoldan ister evrenden isteyin.bütün dinler bütün düşünce sistemleri bunu destekler :))
arkadaşım biz nasl olumlu düşünürüz nasl kendimizi sıkıntılardan arındırabiliriz bunun derdindeyiz bilmem anlatabildim mi? tamam fikrini söyledin ne güzel saygı duyduk ama uzatmassan sevinirim.
ben olumlu düşünmeye yeni başladım ve kendimi hayata adapte etmeye çalışıyorum bunun için fazlasıyla kitap bitirdim ve bu sayfada kendimi motive etme amacıyla paylaşımda bulunmaya hazırım.hayatın güzel yanlarını yeni yeni görmeye başladığımı söyleyebilirim.
arkadaşlar burası tartışma yeri değil..lütfen konuyla ilgili yorum yapalım sadece.herkes fikirlerini belirtir ama herkes herkesin fikrini beğenmeyebilir. katılmadığımızı söyleyebiliriz ama saygılı olmamız lazım..fikirlerimizi dayatmamamız lazım..negatif enerji yaymayın :)
Mesela....nasıl işe yaradı
bir yere gitcektim ilk kez iyi geçmesi için denedim sonra eski birisi vardı eski sevgili gibi diyim iletişime geçmesini istiyodum bi baktım face daveti :)
ne güzelpeki kendini buna inandirirken neler söyledin neler düsündün paylasirmisin
cemre 25 cok sevindim senin adina
Gecenlerde benimde eve dönerken hamburger patates kizartmasi öyle bi canim cektikiyol boyunca gitsemmi gitmesimi düsündüm sonra dedim kendime amaan bosuna ne para vericem evde sicak yemek varken iyikide gitmemisim köpfte ile patateskizartmasi vardii azicik ucundan tutturabilmisim dimi ama
Ben bugün Nil Gün'ün Çekim Yasası'nı aldım okumak için sabırsızlanıyorum=) The Secret'tan daha farklı şeyler vardır umarım, aynısı demeyin lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?