- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
ay o lady gaganın olmasın zaten bebesi ya çocuğu ne yapar bilmiyorum artık ete mi sarar butamıevet o çok konuşulmuştu lady gaga da öyleymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay o lady gaganın olmasın zaten bebesi ya çocuğu ne yapar bilmiyorum artık ete mi sarar butamıevet o çok konuşulmuştu lady gaga da öyleymiş
ay o lady gaganın olmasın zaten bebesi ya çocuğu ne yapar bilmiyorum artık ete mi sarar butamı
bence direkt biftek doğurur o bebek değil yada topuklu ayakkabıay o lady gaganın olmasın zaten bebesi ya çocuğu ne yapar bilmiyorum artık ete mi sarar butamı
bence direkt biftek doğurur o bebek değil yada topuklu ayakkabı
aman durrrrrrrrrr sakın haa:d
altıma kacırcam heeee
üzgünüm artıkcok gecaman durrrrrrrrrr sakın haa:d
daha yni sildim buraları
ne olmuşherkes de okb olmuş vay anasını ya grip gibi bulaşıcı herhalde
millet konuyu açıyor sonra birşey oldu mu böyle tutarsızlık saçmalık falan hemen ben okbyim diyolar çok gülüyorum yane olmuş
bende anlamadım bu minnak minnakça konuşmaya başladı zaarne olmuş
okby in acılımı ne onuşabamadm leynnnnmillet konuyu açıyor sonra birşey oldu mu böyle tutarsızlık saçmalık falan hemen ben okbyim diyolar çok gülüyorum ya
he diyelim. vardır bi bildigibende anlamadım bu minnak minnakça konuşmaya başladı zaar
ahaha bu yeni dilim öğrenin çabuk bundan sonra minnakça konuşcaksınızbende anlamadım bu minnak minnakça konuşmaya başladı zaar
lhiç mi bdvde takılmıyonuz yahu okb= obsesif kompulsif bozuklukokby in acılımı ne onuşabamadm leynnnn
ne yapalım be ya aynı..nabıyonuzz
ahaha bu yeni dilim öğrenin çabuk bundan sonra minnakça konuşcaksınız
lhiç mi bdvde takılmıyonuz yahu okb= obsesif kompulsif bozukluk
cins cins şeyleri getirme lan...ahaha bu yeni dilim öğrenin çabuk bundan sonra minnakça konuşcaksınız
lhiç mi bdvde takılmıyonuz yahu okb= obsesif kompulsif bozukluk
oş geldinnnnnnabıyonuzz