- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
nabtı anlatysana laynnnnnayrı olduğumuz halde romantik benimki sen ağla nihaha(kötü kadın gülüşü)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nabtı anlatysana laynnnnnayrı olduğumuz halde romantik benimki sen ağla nihaha(kötü kadın gülüşü)
daha cok tanimiyom bacim o yuzden bana bal gibi geldikız bak sözümü bozdurcan bana
yapma verme gazı yapma kuzum önünü alamayız
seker biriyimagsından bal damlıyo valla.
arkidişlere kapak olsun buda
tşk ederim kuzum
sen az daha kocanla depüşMiskçiğim hayırlı olsun canım bende şimdi öğrendim Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et darısı başıma..
bakalım ne yaparsan yap olmayacksa olmuyor be kuzuuusen az daha kocanla depüş
kafada bitio.bakalım ne yaparsan yap olmayacksa olmuyor be kuzuuu
haklısın bende o yüzden artık saldım gitti.kafada bitio.
bak 2aydır falan kilomu kafama takıyorum. salak gibi alıyorum kilo. ama bi haltta edemiyorum.
miskinleştim iyice.
spor yaptıgım haftalar oluyor2-3gün cok iyi gleiyor. sonrası pat misafir. ve sonu yok.
hamilelikte bi nevi böyle. kafaya takınca hele.
zehir oluyo herbişi.haklısın bende o yüzden artık saldım gitti.
Birde hamile kalayım diye çabalayınca , hiç birşeyden zevk alamıyorsun.
Yani anı yaşayamıyorsun..
işte hani biliyorsun zaten uzun bir süre zaten kendimle çok mücadele ettimzehir oluyo herbişi.
hem daha gencsinde. olur elbet lami cimi yok yani
noldu hani ağlıyodumnabtı anlatysana laynnnnn
işte bal mı baldıran mı tanıyınca anlarsın canımdaha cok tanimiyom bacim o yuzden bana bal gibi geldi
seker biriyim
nolmuş kız hamile miymiş?Miskçiğim hayırlı olsun canım bende şimdi öğrendim Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et darısı başıma..
okadan fena yaninoldu hani ağlıyodum
işte bal mı baldıran mı tanıyınca anlarsın canım
nolmuş kız hamile miymiş?
bugün sözüm var ona o yüzden kötü yorum yapamıyorum ama anla yani sen tamamokadan fena yani
yeni bi cemberden cıktın. tekrar kendine bi cember yaratmamak en güzeli.işte hani biliyorsun zaten uzun bir süre zaten kendimle çok mücadele ettim
Şimdi bunun içinde mücadele edecek gücüm kalmadı desem yeridir.
Hem adamı stres ediyorum bu şekilde de
noldu hani ağlıyodum
işte bal mı baldıran mı tanıyınca anlarsın canım
nolmuş kız hamile miymiş?
Bak bu konuda çok haklısın 24 yaşındayım daha aslında stres olacak hiç bir şey yok ama işte özeniyorum elimde değilyeni bi cemberden cıktın. tekrar kendine bi cember yaratmamak en güzeli.
gezin tozun. birde böyle aşkınızı sevginizi yaşayın.
aaa çok güzel allah bütün isteyenlere sizlere de nasip etsin inşallah kuzumevet canm hamileymiş çok şükür
Cok agir soz vermiain he bugun yandinbugün sözüm var ona o yüzden kötü yorum yapamıyorum ama anla yani sen tamam
zor tutuyorum kendimiCok agir soz vermiain he bugun yandin
Amin kuzum da kim hamile cozemedimaaa çok güzel allah bütün isteyenlere sizlere de nasip etsin inşallah kuzum