- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
miskamber hamileymiş canımAmin kuzum da kim hamile cozemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miskamber hamileymiş canımAmin kuzum da kim hamile cozemedim
Hee okudum ya onu yavrum cok beklemis kuzuk hayirlisiyla kucana alir insmiskamber hamileymiş canım
amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHee okudum ya onu yavrum cok beklemis kuzuk hayirlisiyla kucana alir ins
Amin canım aminnnaaa çok güzel allah bütün isteyenlere sizlere de nasip etsin inşallah kuzum
Bu kadının hızına kimse yetişemez
konunun içeriginde başka şeyler dönüyoBu kadının hızına kimse yetişemez
ben arda turanı çook yakından tanıyan bir arkadşımdan duyduguma göre arda hiç bir şekilde adını dahi duymak istemiyormuş. Sinemle evlenmediler diye ayrılmışlar:O
kuzum ya alakası yok da birşey sorucam bu yemek yarışmasında kategori arasıcaklar ve meze ya bi çeşit arasıcak ve bir çeşit meze yapsam olur mu yoksa sadece tek çeşitle mi katılmak gerekiyor?Amin canım aminnn
biseksüelmiymişkonunun içeriginde başka şeyler dönüyo
sezen aksu biseksüelmiş falan
valla bilmiyorum ki canım. ama benim bildiğim hani tek bir konuda toplaman gerektiği..kuzum ya alakası yok da birşey sorucam bu yemek yarışmasında kategori arasıcaklar ve meze ya bi çeşit arasıcak ve bir çeşit meze yapsam olur mu yoksa sadece tek çeşitle mi katılmak gerekiyor?
anladım kuzum bi nevresteye de sorayım da ona göre bakalım katılmayı düşünüyorumvalla bilmiyorum ki canım. ama benim bildiğim hani tek bir konuda toplaman gerektiği..
tşkler kajj..aminn..darısı sana inşşMiskçiğim hayırlı olsun canım bende şimdi öğrendim Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et darısı başıma..
bence sacmalıkbiseksüelmiymiş
olabilir malum totoşu yere yakın olandan korkacanbence sacmalık
AMİN CANIM KAÇ AYLIK BEBİŞtşkler kajj..aminn..darısı sana inşş
küçük daha keseyi zor gördük...yaklaşık 6 haftalıkAMİN CANIM KAÇ AYLIK BEBİŞ
HADİ MAŞALLAH , Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...küçük daha keseyi zor gördük...yaklaşık 6 haftalık
napıyonuz ay pek bi sustunuz
bence sacmalık
evet o çok konuşulmuştu lady gaga da öyleymişdemet akalın olayını bende duymuştum yumurtaliklarının alındığını..
hemde seneler evvel