- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
sapıksınız la sizdeğilmiyim bence çok masumum aman o benden daha meraklı şimdi desem evlenir o derece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sapıksınız la sizdeğilmiyim bence çok masumum aman o benden daha meraklı şimdi desem evlenir o derece
Kız deme öyleetamam karki sen bana taktik ver
hıı yazışın tabi minnak böyle kalsın ortalarda
seviyoz kızım sapıklıkla ne alakası var 4.5 sene olmuş taş olsa çatlarsapıksınız la siz
özledim kiKız deme öylee
seviyoz kızım sapıklıkla ne alakası var 4.5 sene olmuş taş olsa çatlar
özledim ki
zor işler yahu valla iyi oluyor böyle geç olması bir yandan
oda var doğru diyosun
kuzu sizinki geç olacak ama oldumu apartman...zor işler yahu valla iyi oluyor böyle geç olması bir yandan
arada saygı bitmemişse cok iyi oluyor.zor işler yahu valla iyi oluyor böyle geç olması bir yandan
hahah aman kıymetimi bilir işte fena mıkuzu sizinki geç olacak ama oldumu apartman...
saygı sevgi konusunda şükürler olsun hiç eksilen birşey olmadı çok şükür birlikte olgunlaştık zaten o beni büyüttü ben onuarada saygı bitmemişse cok iyi oluyor.
ama bitince cok farklı oluo evlilik çekilmez gibi.
bebeler sizihahah aman kıymetimi bilir işte fena mı
saygı sevgi konusunda şükürler olsun hiç eksilen birşey olmadı çok şükür birlikte olgunlaştık zaten o beni büyüttü ben onu
seni görünce aklıma sapıtık şeyler geliyorrhahah aman kıymetimi bilir işte fena mı
saygı sevgi konusunda şükürler olsun hiç eksilen birşey olmadı çok şükür birlikte olgunlaştık zaten o beni büyüttü ben onu
ne bebesi kız kazık kadarızbebeler sizi
ne gibi anlatsana birazseni görünce aklıma sapıtık şeyler geliyorr
büyüdünüz ya ondan dedimne bebesi kız kazık kadarız
ne gibi anlatsana biraz
büyüdük yahu kazık kadar olduk hala okuldan gelmesini bekliyorum beyfendinin nasıl büyümeksebüyüdünüz ya ondan dedim
Bende gülümmseviyoz kızım sapıklıkla ne alakası var 4.5 sene olmuş taş olsa çatlar
özledim ki
normalde onlar beklemeli bizibüyüdük yahu kazık kadar olduk hala okuldan gelmesini bekliyorum beyfendinin nasıl büyümekse
güzel şeyler düşün geçer belkiBende gülümm
Oruç vurmaya başladı sağdan sağdan
bizim herşeyimiz ters anacımnormalde onlar beklemeli bizi
bizdede öylegüzel şeyler düşün geçer belki
bizim herşeyimiz ters anacım
hadi ya sen niye bekledin okul mu asker mibizdede öyle
bende 1 sene bizim herifi beklemiştim
im şey gibi işte cıstak cıstakne bebesi kız kazık kadarız
ne gibi anlatsana biraz
kop kop gelsin şekerim güzel şeylere sebebiyet vermek de güzelim şey gibi işte cıstak cıstak