- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
iyiyim şükür yeniden toparlandık güzel oldu kaj olmayınca sende gelmiyosunnabersin canım, ben oruçlu pek kafa yerinde değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim şükür yeniden toparlandık güzel oldu kaj olmayınca sende gelmiyosunnabersin canım, ben oruçlu pek kafa yerinde değil
kapı arkalarına kıstır cok hoş oluyohahah bende ufaktan etmiyorum değil büyük bi çantam vardı yolda yürüyoruz benimkiyle çantam onun olduğu tarafımdaydı neyse ben hiç farkınnda değilim çanta da baya ağır neyse yürüyoruz baya zaman geçti sonra dediki baya tacize uğradım artık öbür koluna alabilirmisin çantanı yazık yavrumun totosu mahvolmuş baya acımış sesini de çıkaramamış bi evlenelim ben tacizi göstercem ona zaten
hoşlarına gidio ama hınzırlarınhayrola anlatmak istermisin?
haha bende taciz ediyorum sürekli nedir bu adamların çektiği:)
e heralde yalandan ay uy diolarkapı arkalarına kıstır cok hoş oluyo
hoşlarına gidio ama hınzırların
İnan yoğun oluyor, birde diğer grupla özelden yazışıyoruz arada..iyiyim şükür yeniden toparlandık güzel oldu kaj olmayınca sende gelmiyosun
e heralde yalandan ay uy diolar
İnan yoğun oluyor, birde diğer grupla özelden yazışıyoruz arada..
anlatayım kuzum nereden tutsam elimde kalan bir ilişki en başından anlatayım oda benim gibi eşinden ayrılmış biri 2 çocuğu var ocakta çocuklarını görmeye memleketine gitti oradayken gündüz çocukları ile gece diskoda barda doğru düzgün konuşmadık ayrıldık döndüğünde 21 tane kırmızı gül göndermişti bana mest oldum barıştık ara ara tartışmalarımız oldu hep kadın gibi nazlandı neyse barıştık olardada geçen tamamen haksız oldu bir konuda tartıştık yalvardı resmen bu defada beyaz güller göndermiş masumiyetmiş sözde yine barıştık çok sorumsuz bir adam ararsın açmaz mesaja cevap vermez evlenme kararı aldık ailesi ile tanıştırdı beni sonra evlenmekten korktuğunu söyledi vazgeçtik en sonuda dün patladı herşey bitsin dedim bitti sonuçta biz sevgiliyiz hayatımda komik şeyler oluyor ona mesajla anlatıyorum ses yok cevap yok bunaldım artık umursamıyor beni resmen beraberken ise yine konuşmaz geçen konuşalımmı biraz dedim aşkımm diyip sarıldı hadi uyuyalım dedi kala kaldımhayrola anlatmak istermisin?
haha bende taciz ediyorum sürekli nedir bu adamların çektiği:)
Beraberken telefonu ulu orta dururmuydu.anlatayım kuzum nereden tutsam elimde kalan bir ilişki en başından anlatayım oda benim gibi eşinden ayrılmış biri 2 çocuğu var ocakta çocuklarını görmeye memleketine gitti oradayken gündüz çocukları ile gece diskoda barda doğru düzgün konuşmadık ayrıldık döndüğünde 21 tane kırmızı gül göndermişti bana mest oldum barıştık ara ara tartışmalarımız oldu hep kadın gibi nazlandı neyse barıştık olardada geçen tamamen haksız oldu bir konuda tartıştık yalvardı resmen bu defada beyaz güller göndermiş masumiyetmiş sözde yine barıştık çok sorumsuz bir adam ararsın açmaz mesaja cevap vermez evlenme kararı aldık ailesi ile tanıştırdı beni sonra evlenmekten korktuğunu söyledi vazgeçtik en sonuda dün patladı herşey bitsin dedim bitti sonuçta biz sevgiliyiz hayatımda komik şeyler oluyor ona mesajla anlatıyorum ses yok cevap yok bunaldım artık umursamıyor beni resmen beraberken ise yine konuşmaz geçen konuşalımmı biraz dedim aşkımm diyip sarıldı hadi uyuyalım dedi kala kaldım
canım o zaman en hayırlısı olmuş hakkında.anlatayım kuzum nereden tutsam elimde kalan bir ilişki en başından anlatayım oda benim gibi eşinden ayrılmış biri 2 çocuğu var ocakta çocuklarını görmeye memleketine gitti oradayken gündüz çocukları ile gece diskoda barda doğru düzgün konuşmadık ayrıldık döndüğünde 21 tane kırmızı gül göndermişti bana mest oldum barıştık ara ara tartışmalarımız oldu hep kadın gibi nazlandı neyse barıştık olardada geçen tamamen haksız oldu bir konuda tartıştık yalvardı resmen bu defada beyaz güller göndermiş masumiyetmiş sözde yine barıştık çok sorumsuz bir adam ararsın açmaz mesaja cevap vermez evlenme kararı aldık ailesi ile tanıştırdı beni sonra evlenmekten korktuğunu söyledi vazgeçtik en sonuda dün patladı herşey bitsin dedim bitti sonuçta biz sevgiliyiz hayatımda komik şeyler oluyor ona mesajla anlatıyorum ses yok cevap yok bunaldım artık umursamıyor beni resmen beraberken ise yine konuşmaz geçen konuşalımmı biraz dedim aşkımm diyip sarıldı hadi uyuyalım dedi kala kaldım
geçen ortadaydı mesajlarına arama kaydına facebo0k kontrolü yaptım temizdi vallaBeraberken telefonu ulu orta dururmuydu.
insan hep sabrediyor ama bir yere kadar sonra tahammül edemiyorsuncanım o zaman en hayırlısı olmuş hakkında.
Sen benden daha iyi bilirsin ama böyle sorumsuz bir adamla aynı hayatı yaşamak çok kötü..
Aynı evi paylaştıysanız çok daha iyi anlarsın kişiliğini
Şey, ben sizinle tanışmadan önce de vardı onlar ama..diğer grup derken bizi aldatıyormusun!
hımgeçen ortadaydı mesajlarına arama kaydına facebo0k kontrolü yaptım temizdi valla
elbette canım ama önemli olan kararlı durmak, bence kararından vazgeçme..insan hep sabrediyor ama bir yere kadar sonra tahammül edemiyorsun
Şey, ben sizinle tanışmadan önce de vardı onlar ama..
Biz 2 sene olucak
Yerim seni
Mrb cnm...anlatayım kuzum nereden tutsam elimde kalan bir ilişki en başından anlatayım oda benim gibi eşinden ayrılmış biri 2 çocuğu var ocakta çocuklarını görmeye memleketine gitti oradayken gündüz çocukları ile gece diskoda barda doğru düzgün konuşmadık ayrıldık döndüğünde 21 tane kırmızı gül göndermişti bana mest oldum barıştık ara ara tartışmalarımız oldu hep kadın gibi nazlandı neyse barıştık olardada geçen tamamen haksız oldu bir konuda tartıştık yalvardı resmen bu defada beyaz güller göndermiş masumiyetmiş sözde yine barıştık çok sorumsuz bir adam ararsın açmaz mesaja cevap vermez evlenme kararı aldık ailesi ile tanıştırdı beni sonra evlenmekten korktuğunu söyledi vazgeçtik en sonuda dün patladı herşey bitsin dedim bitti sonuçta biz sevgiliyiz hayatımda komik şeyler oluyor ona mesajla anlatıyorum ses yok cevap yok bunaldım artık umursamıyor beni resmen beraberken ise yine konuşmaz geçen konuşalımmı biraz dedim aşkımm diyip sarıldı hadi uyuyalım dedi kala kaldım
Tamam canımelbette canım ama önemli olan kararlı durmak, bence kararından vazgeçme..
bende seni yerim lokumum benim:)
Bizi ihmal etme ama
oğlan nasıl ?Tamam canım
Gelin olmak mıoğlan nasıl ?
enişteyle aranız nasıl?
ne zaman gelin olup gideceksin bakem
hım
bi an o öyle bişeyi geldi aklıma.
bundan sonra şans verme bence. yalvarsada kapında yatsada.
elbette canım ama önemli olan kararlı durmak, bence kararından vazgeçme..
bende seni yerim lokumum benim:)
Bizi ihmal etme ama
Mrb cnm...
Arkana bakmadan kaç derim..
Kısa net cvp..
Lütfen tamamen bitir lütfennnn....
En mantıklısı bu bitirmek ...bıktım artık geri dönmem asla akıl sağlığımı yitiricem yoksa ilişki öyle bir boyuta geldiki resmen o kadın oldu ben erkek