- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
hala devam ediyor mu ? geçmiş olsun canım da neden hala geçmemiş kikötüyüm canım mantar beni deli edecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala devam ediyor mu ? geçmiş olsun canım da neden hala geçmemiş kikötüyüm canım mantar beni deli edecek
öyleymiş bu illet canım çabuk geçmezmişhala devam ediyor mu ? geçmiş olsun canım da neden hala geçmemiş ki
ama baya oldu allah şifanı versin canım neden olmuş ki mikrop mu kaptın kiöyleymiş bu illet canım çabuk geçmezmiş
valla canım doktora gidicem yarın..ama baya oldu allah şifanı versin canım neden olmuş ki mikrop mu kaptın ki
tamam tatlım inşallah geçer hemenvalla canım doktora gidicem yarın..
inş kk da konu açtik bakan yuktamam tatlım inşallah geçer hemen
Gördüm şimdi bende hiç bilmiyorum ki yardımcı olabilseydim keşkeinş kk da konu açtik bakan yuk
Uyandım
oh hatuna bakk:)Uyandım
Ne yapıyorsun canım nasıl oldun?
piştUyandım
Ne yapıyorsun canım nasıl oldun?
Doğuştan rahatımoh hatuna bakk:)
napım mantarla uğraşıyorum canm sen
Kuzuuuu
doktora gidicem cumartesiDoğuştan rahatım
İlaç kullanmıyor musun canım?
Kuzuuuu
napıyon kız görüşemiyoruzDoğuştan rahatım
İlaç kullanmıyor musun canım?
Kuzuuuu
İnşallah atlatırsın bir an önce bizim EnHarbiKiz de de vardı. Nasıl geçmiş acaba o da söylesindoktora gidicem cumartesi
Ne yapayım canım, iş güç işte.. Annem geldi birdenapıyon kız görüşemiyoruz
oo gözün aydın iyi bende kuzum kardeşimin telaşeleriyle uğraşıyoruz çalışıyorum çalışmasam bugün istanbuldaydım hattaİnşallah atlatırsın bir an önce bizim EnHarbiKiz de de vardı. Nasıl geçmiş acaba o da söylesin
Ne yapayım canım, iş güç işte.. Annem geldi birde
Sen neler yaptın?
Sağol canımoo gözün aydın iyi bende kuzum kardeşimin telaşeleriyle uğraşıyoruz çalışıyorum çalışmasam bugün istanbuldaydım hatta
Yok kuzum patronun kızı da universteye gidecek de onlarda gittiler bu deli kadın bana izin vermez zatenSağol canım
Hadi ya tüh.. İznin yok mu?
Yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım biliyorsunYok kuzum patronun kızı da universteye gidecek de onlarda gittiler bu deli kadın bana izin vermez zaten
okul için gitti bizimkiler kuzum kardeşim üniversite sınavına girmişti deYardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım biliyorsun
Hayırlısı olsun canımokul için gitti bizimkiler kuzum kardeşim üniversite sınavına girmişti de