- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
yeni iş yoğunluğundan giremiyodum canımcanım canımmmm!
nerelerdeydin hemen hesap ver!
sende ne var ne yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni iş yoğunluğundan giremiyodum canımcanım canımmmm!
nerelerdeydin hemen hesap ver!
boşandım canım bir kız arkadaşım vardı o derdi evli bekarım diye oradan aklıma geldibirde iş yeri çok uzak kuzum sanırım ondan da çok yoruluyor
hoş geldin aramıza evli bekar nasıl oluyor bacım
inşallah canısı ya ben bundan 1 hafta uzak kaldım ya geri döndüğümde dımtıs dımtısyok tatlım merak etme sen bu hafta laışma evresiydi oruç falan koymaz artık öyle normale dönersiniz hiç korkma sen
hahaha hayırlısı olsun canım:)boşandım canım bir kız arkadaşım vardı o derdi evli bekarım diye oradan aklıma geldi
bıraktığın gibiyim canısı:) ne yapttınız tatil nasıldıyeni iş yoğunluğundan giremiyodum canım
sende ne var ne yok
vuhu neyse ya ramazan ramazan çok da şey yapmayalımbi hoş oluyoruminşallah canısı ya ben bundan 1 hafta uzak kaldım ya geri döndüğümde dımtıs dımtıs
malesef çocuk yok keşke olsaydı vallahahaha hayırlısı olsun canım:)
ilginç bir terim miş..
çocuk varmı
hahaha yazık kuzum gene benim sığınak var . Aman sen uslu dur getirme öyle şeyleri aklınavuhu neyse ya ramazan ramazan çok da şey yapmayalımbi hoş oluyorum
malesef çocuk yok keşke olsaydı valla
ben usluyum bu ara ilişmeyin aklıma kötü şeyler getirmeyinhahaha yazık kuzum gene benim sığınak var . Aman sen uslu dur getirme öyle şeyleri aklına
aaa neden öyle diyorsun bak iyiyki yok.. bdv de hergun konu açılıyor..
cok güzeldi ya tatilbıraktığın gibiyim canısı:) ne yapttınız tatil nasıldı
hahaha baksana ben güzel çamaşır alacam hala alamadım şöyle afilli şeylerben usluyum bu ara ilişmeyin aklıma kötü şeyler getirmeyin
cok güzeldi ya tatil
ay ben çok güzel şeyler aldım o yönden çeyizim tamam hiç eksiği yokhahaha baksana ben güzel çamaşır alacam hala alamadım şöyle afilli şeyler
ohh keşke hep tatil olsaa
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeehahaha baksana ben güzel çamaşır alacam hala alamadım şöyle afilli şeyler
ohh keşke hep tatil olsaa
hangi sitedenay ben çok güzel şeyler aldım o yönden çeyizim tamam hiç eksiği yok
hahaha coşmalar boşa be kuzummmmmmmmmmmmmcoşuosunuz yine
kendim satmaya başladım karım oluyor o arada kendime güzellikler yapıyorum baksana pinkstrap kocasıyla o işe girmiş onların sitesine bak bence şahane modelleri varhangi siteden
sitein adı ne?bakam hemenkendim satmaya başladım karım oluyor o arada kendime güzellikler yapıyorum baksana pinkstrap kocasıyla o işe girmiş onların sitesine bak bence şahane modelleri var
aksiyon yokmu?hahaha coşmalar boşa be kuzummmmmmmmmmmmm
maalesef no action kuzum(aksiyon yokmu?