- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
bende aynı bee iş güç bi bitmeditükkanda oturum kanki,sen napıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aynı bee iş güç bi bitmeditükkanda oturum kanki,sen napıyon
bende yarın başlıcam :) cinsellik ramaznda sıfırrrrya daha ilk orucumu bugün tutuyorum ama ramazanda libido olmaz tutuyorum kendimi
niye sıfır iftarda açmıyon mu orucunubende yarın başlıcam :) cinsellik ramaznda sıfırrrr
hoş geldin:)muhabbete geldim haaanımmmmm
ben açıyomda adamı bulamıyorum uyuyorniye sıfır iftarda açmıyon mu orucunu
Yazık kız yoruluyordur akşama kadar sahura azcık erken kaldırıverben açıyomda adamı bulamıyorum uyuyor
oda olmuyor beybi ya benim adam tembelYazık kız yoruluyordur akşama kadar sahura azcık erken kaldırıver
hoş buldum iyiyim sen nasılsın ?hoş geldin:)
nasılsın?
Hamd olsun canım çok iyiym:)hoş buldum iyiyim sen nasılsın ?
hiç mi olmuyor ya bak üzüldüm şimdioda olmuyor beybi ya benim adam tembel
zaten bende mantar vardı yeni geçtihiç mi olmuyor ya bak üzüldüm şimdi
canım canımmmm!
hayırlısı be güzelim dur bakalım herkes çok yoruluyor ama çok normalzaten bende mantar vardı yeni geçti
of offffffffffffffffff nedir bu benim imthanım..
istanbul canım evli-bekarım :)Hamd olsun canım çok iyiym:)
nerden evli- bekar?:)
birde iş yeri çok uzak kuzum sanırım ondan da çok yoruluyorhayırlısı be güzelim dur bakalım herkes çok yoruluyor ama çok normal
istanbul canım evli-bekarım :)
normal ama ben bile iki adım yerde eve gidince yığılıp kalıyorum zor toparlanıyorumbirde iş yeri çok uzak kuzum sanırım ondan da çok yoruluyor
hoş geldin aramıza evli bekar nasıl oluyor bacım
Aslında arada işime geliyor ama eskiye döneceğim diye korkuyorumnormal ama ben bile iki adım yerde eve gidince yığılıp kalıyorum zor toparlanıyorum
yok tatlım merak etme sen bu hafta laışma evresiydi oruç falan koymaz artık öyle normale dönersiniz hiç korkma senAslında arada işime geliyor ama eskiye döneceğim diye korkuyorum