- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
yok anacım kimselerHuuuu huuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok anacım kimselerHuuuu huuuuu
ben senin için yazdım zaten canımm tek başına canın sıkılmasın diyeeeyok anacım kimseler
sende olmasan zaten yapayalnız bir minnak olucamben senin için yazdım zaten canımm tek başına canın sıkılmasın diyeee
oyyy kıyamam sanaa ağlama minnoşummmsende olmasan zaten yapayalnız bir minnak olucam
harbim benimmoyyy kıyamam sanaa ağlama minnoşummm
sapık mimarım benmmmharbim benimm
allahım yapıştı bu sapıklık üstümesapık mimarım benmmm
adını çıkartıcam seninallahım yapıştı bu sapıklık üstüme
çıkrdın zaten daha ne çıkartcanadını çıkartıcam senin
Kaj nerdesin kuzum sen yaa,hiç gelmiyosun buralarakizlar nerdesiniz
kuzum geldiğin zaman etiketle de gelelim başka zaman kimse olmuyor tek başıma dönüp duruyorum burda sen olmayınca kimse uğramıyor artıkkizlar nerdesiniz
Kaj nerdesin kuzum sen yaa,hiç gelmiyosun buralara
kuzum geldiğin zaman etiketle de gelelim başka zaman kimse olmuyor tek başıma dönüp duruyorum burda sen olmayınca kimse uğramıyor artık
allah kavuştursun canım hayırlı olsun madem yeni yerinizcanlarım ciğerlerim annemi bu sabah umreye yolcu ettim..
Şirketi taşıyorduk gelemedim o sebeple uzu süredir ama artık bırakmam sizi ki..
nasılsınız?
sağolasın canısı amin siz napıyorsunuzallah kavuştursun canım hayırlı olsun madem yeni yeriniz
yok daha sınavlara giriyor canım finalleri daha bitmedi akademik takvimi kaymış okulun uzun sürecek biraz bu dönem temmuz sonuna gelecek gibi ya bakalımsağolasın canısı amin siz napıyorsunuz
enişte mezun oldu diil mi?
hazırlıklar ne alemde bir şeye ihtiyacın varsa söyle lütfenyok daha sınavlara giriyor canım finalleri daha bitmedi akademik takvimi kaymış okulun uzun sürecek biraz bu dönem temmuz sonuna gelecek gibi ya bakalım