Kızz acele etme herşeyin hayırlısı be canımmbilmiyorum herkes evleniyor ondan herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızz acele etme herşeyin hayırlısı be canımmbilmiyorum herkes evleniyor ondan herhalde
yok ya aceleden değil evlilik delisi olduğum da söylenemez şu muallakta kalan durumlar canımı sıkıyor sadeceKızz acele etme herşeyin hayırlısı be canımm
Hmm askıda kalan sözler mi var diyosunyok ya aceleden değil evlilik delisi olduğum da söylenemez şu muallakta kalan durumlar canımı sıkıyor sadece
yok ya okul bitmediği için ne tarihler belli ne bişey işimiz gücümüz ne olcak o bile belli değil sevmiyorum böyle durumlarıHmm askıda kalan sözler mi var diyosun
Hmm haklısın canım, yaşlarınız kaçtı sizin?yok ya okul bitmediği için ne tarihler belli ne bişey işimiz gücümüz ne olcak o bile belli değil sevmiyorum böyle durumları
23-24 işte son 2 ayı kaldı ramazandan sonra bitirip gelicek inşallah biterse tabiHmm haklısın canım, yaşlarınız kaçtı sizin?
Ne kadar war daha okulun bitmesine
Biterse tabii ?23-24 işte son 2 ayı kaldı ramazandan sonra bitirip gelicek inşallah biterse tabi
yani okulu bi garip yaz okuluna falan kalabilirBiterse tabii ?
Anladım canım, hakkınızda hayırlısı olsun, tez zamanda okuluda işlerinizde yolunda girer inşallah...yani okulu bi garip yaz okuluna falan kalabilir
inşallah tatlım bakalım çok yıprandım ama artıkAnladım canım, hakkınızda hayırlısı olsun, tez zamanda okuluda işlerinizde yolunda girer inşallah...
Dur daha gençsin yolun başındasınız, bu kadar karamsar olma.inşallah tatlım bakalım çok yıprandım ama artık
valla bilmiyorum ya neyse kafanı şişirdim senindeDur daha gençsin yolun başındasınız, bu kadar karamsar olma.
En buyuk derdin bu olsun
Kendi kendine trip atıp duruyon minnosummm oy kiyamam sanaaa
sorma harbi ya topiği ayakta tutayım dedim de olmuyorKendi kendine trip atıp duruyon minnosummm oy kiyamam sanaaa
oo kimler gelmişşşGünaydınnn:)