- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
günaydın şekerim nerelerdesin yahuGünaydınnnnn bebeğimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın şekerim nerelerdesin yahuGünaydınnnnn bebeğimmm
Kız yoğun bi hatunum ben artıkk ama aklımdasınız, pink özledim telefonlaşamadıkta kaç gündürrgünaydın şekerim nerelerdesin yahu
hayırdır ne yoğunluğu bu kadariyi bende napiyim sabah kk turu atıyorumKız yoğun bi hatunum ben artıkk ama aklımdasınız, pink özledim telefonlaşamadıkta kaç gündürr
Eeee ne ediyon yawru kuşumm
Yaa yazın daha cok ilaca ihtiyaç var sanki hastaneler bastırıyor sağolsunlarhayırdır ne yoğunluğu bu kadariyi bende napiyim sabah kk turu atıyorum
tam hastalık zamanı ama kuzum havalar bi öyle bi böyleYaa yazın daha cok ilaca ihtiyaç var sanki hastaneler bastırıyor sağolsunlar
Ewett, bende mesela bu mevsimde alerji var sabah burun tıkanıklığı sesim felan değişiyor ve sürekli hapşırıyorum..tam hastalık zamanı ama kuzum havalar bi öyle bi böyle
sıcaklarda tam ramazanda olcak herhaldeEwett, bende mesela bu mevsimde alerji var sabah burun tıkanıklığı sesim felan değişiyor ve sürekli hapşırıyorum..
Öğlene doğru normale dönüyorum
Ewet geçen senede öyleydi, kandilin mübarek olsun bu arada bebeğimmsıcaklarda tam ramazanda olcak herhalde
evet kuzum hayırlı kandiller rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallahhEwet geçen senede öyleydi, kandilin mübarek olsun bu arada bebeğimm
canımmGünaydın bebekler, hayırlı kandiller.. Dualarda buluşalım inşallah..
Hayırlı kandillerr tatlım aminnn inşallahh nasılsınGünaydın bebekler, hayırlı kandiller.. Dualarda buluşalım inşallah..
Bitanem naber..?canımm
nasıl olayım canım Hamd olsun bugunumüze..Hayırlı kandillerr tatlım aminnn inşallahh nasılsın
iyiyim çok şükür canım sen nasılsınBitanem naber..?
nasıl olayım canım Hamd olsun bugunumüze..
yorgunum azıcık tum haftasonu adada, kayınvalidemin evi varda orada onla takıldık çok güzel geçti =)
hamd olsun canım böyle bir günde kötü olunmaz kiiyiyim çok şükür canım sen nasılsın
belli olmaz canım misal ben her yanım tutulmuş robocop gibi dolanıyorumhamd olsun canım böyle bir günde kötü olunmaz ki
Ada'damı vayy ne güzell, temiz hava çarptı mı pekiiBitanem naber..?
nasıl olayım canım Hamd olsun bugunumüze..
yorgunum azıcık tum haftasonu adada, kayınvalidemin evi varda orada onla takıldık çok güzel geçti =)
hahah neden ki kuzum?belli olmaz canım misal ben her yanım tutulmuş robocop gibi dolanıyorum
Ada'damı vayy ne güzell, temiz hava çarptı mı pekii
Olsunn çarpan temiz hava olsun yeter kiiihahah neden ki kuzum?
Evet canım heralde temiz havaçarptı
sen nasılsın canım nasıl gidiyor ilişkin?Olsunn çarpan temiz hava olsun yeter kiii