Taaammm gösterrdur bak ne göstercem sana özeline bakk..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taaammm gösterrdur bak ne göstercem sana özeline bakk..
aynen ya en güzel zamanlar ofislerde çürüyorYaaaa hava cokkk güzelll biz de işteyizzzzz
dişim ağrıyoNasıl deli sorularr
Apranax iç hemencik geçiriveriyor...dişim ağrıyo
Çürüdük yeminleaynen ya en güzel zamanlar ofislerde çürüyor
ıctım sabah ama dıpten agrıyo ya cenelerım bıle uyusmus haldeApranax iç hemencik geçiriveriyor...
aynen öyle hem benim patron memlekette keyfim yerinde karalar bağlatma banaÇürüdük yeminle
Bu günümüze şükür napalım
para olmayınca da ınsanın gozune hıcbısey guzel gorunmuyo ıkı ucu b.klu degnekaynen ya en güzel zamanlar ofislerde çürüyor
Rakıyı bastır pamuklaaıctım sabah ama dıpten agrıyo ya cenelerım bıle uyusmus halde
Ohhhhh hayat sana güzelmiş ozaman film izleaynen öyle hem benim patron memlekette keyfim yerinde karalar bağlatma bana
yaşlanınca harcayabileceğimiz üçbeş kuruş için gencecik bedenlerimizi 4 duvara hapsetmek normalde bunu deseler üste para verseler yapmam derim halbuki üstüne para veriyorlar ve yapıyorum da trajikomik iştepara olmayınca da ınsanın gozune hıcbısey guzel gorunmuyo ıkı ucu b.klu degnek
yok kız ne filmi tonla iş var müzikle kopuyorum şimdilikRakıyı bastır pamuklaa
Ohhhhh hayat sana güzelmiş ozaman film izle
Olsun oda iyimişşşyok kız ne filmi tonla iş var müzikle kopuyorum şimdilik
aynen kuzucumOlsun oda iyimişşş
rakı yok cinim :)Rakıyı bastır pamuklaa
Ohhhhh hayat sana güzelmiş ozaman film izle
bahar bana yaramadı o kesındeyaşlanınca harcayabileceğimiz üçbeş kuruş için gencecik bedenlerimizi 4 duvara hapsetmek normalde bunu deseler üste para verseler yapmam derim halbuki üstüne para veriyorlar ve yapıyorum da trajikomik işte
bahar zaten geldi gelmedi derken kimseye pek bi faydası olmadıbahar bana yaramadı o kesınde
bgn hava cok sıcak burda ,bahar zaten geldi gelmedi derken kimseye pek bi faydası olmadı
insanoğlu asla memnun olmuyor ki şekerimbgn hava cok sıcak burda ,
boylede olmasın bıraz estırseydı ıyıydı
aynen ... sureklı bı hosnutsuzluk gıdıyo , ne ıs yapıyosun ?insanoğlu asla memnun olmuyor ki şekerim
mimarım sen ne işle meşgulsünaynen ... sureklı bı hosnutsuzluk gıdıyo , ne ıs yapıyosun ?