- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
maşallah canım var mı özel bi sebebi?hamdolsun çok iyiym tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım var mı özel bi sebebi?hamdolsun çok iyiym tatlım
yok canısı herşey çok iyi çok şükür..maşallah canım var mı özel bi sebebi?
verir inşallah kuzum allah başka dert vermesin o da zamanını bekliyor belli kiyok canısı herşey çok iyi çok şükür..
bir tek derdim var onuda Rabbim hayırlısıyla versin:)
kesinlikle cabım yok üzülmüyorum. Rabbimden iyimi bilcez:)verir inşallah kuzum allah başka dert vermesin o da zamanını bekliyor belli ki
evet aynen öyle şekerim ben bile ne çok istiyorum ama bak zamanı var demekkikesinlikle cabım yok üzülmüyorum. Rabbimden iyimi bilcez:)
olsun zaten görmeye geleceksin kaçarın yok haberin olsun:)evet aynen öyle şekerim ben bile ne çok istiyorum ama bak zamanı var demekki
Ewett canım ya bilmiyorum 2.kez olacağı için acele etmiyorum.uzaksın dimi evlenmeye kuzum
ya inşallah canım gelirim tabiki de teyze olcam nasipse durur muyum burdaolsun zaten görmeye geleceksin kaçarın yok haberin olsun:)
elbette canım onunda varmı çocugu?Ewett canım ya bilmiyorum 2.kez olacağı için acele etmiyorum.
O da bende.. İyiyiz şu an böyle... Ama lay lay lom da yapmıyoruz...
ya inşallah canım gelirim tabiki de teyze olcam nasipse durur muyum burda
Var canım kızı war annede kalıyor, benim oğlandan 1 yaş büyük..elbette canım onunda varmı çocugu?
heralde gelecen bana baby shower hazırlıcannn
hım canım iyimiş.Var canım kızı war annede kalıyor, benim oğlandan 1 yaş büyük..
Aynen kuzum, bakalım kısmet artıkk yaşayıp görücezz...hım canım iyimiş.
hani denklik çok öenmli evliktee seni anlar yani.
showeri moweri herşeylerini yaparım ben kapı gibi minnak var burdaelbette canım onunda varmı çocugu?
heralde gelecen bana baby shower hazırlıcannn
canımın içi nasılsınshoweri moweri herşeylerini yaparım ben kapı gibi minnak var burda
idare eder şekerim sen nasılsıncanımın içi nasılsın
selam canım evet görünmüyordun kaç zamandır nerelerdesin kaçakkızlar selam nasılsınız bayadır uğramdım buraya özledim sizi
selam canım evet görünmüyordun kaç zamandır nerelerdesin kaçak
gözün aydın hem de geçmiş olsun tatlım iyi ya napim bende gün öldürüyorum aynı bıraktığın gibiyim yanicanım benim iyiyim annemler geldi memleketten onlarla hasret giderdik birazda grip gibi oldum
sen nasılsın
gözün aydın hem de geçmiş olsun tatlım iyi ya napim bende gün öldürüyorum aynı bıraktığın gibiyim yani