- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
yazayım mı ?Neden kimse yazmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazayım mı ?Neden kimse yazmıyor
Ne yazcan yineyazayım mı ?
yazmıyonuz demiş de yazayım mı diyorumNe yazcan yine
Sen yazarsan neler çıkacağından korkuyorumyazmıyonuz demiş de yazayım mı diyorum
aşkolsun pinki ya neyimi gördünSen yazarsan neler çıkacağından korkuyorum
Libido patlamalarını gördüm kankaaşkolsun pinki ya neyimi gördün
patlatcam şimdi o olcak ne olsun istiyorsun pinki kudurayım mı şurdaLibido patlamalarını gördüm kanka
Yarın kudur bebişim şimdi çıkmana az kaldıpatlatcam şimdi o olcak ne olsun istiyorsun pinki kudurayım mı şurda
haha pinki ya yok be şekerim az kalmadı yaz saatlerine geçtik ya 6 buçukta çıkıyoruz artıkYarın kudur bebişim şimdi çıkmana az kaldı
Aaa benimkinin saati değişmedi Maaşa ondan mı zaman yapmış hainlerhaha pinki ya yok be şekerim az kalmadı yaz saatlerine geçtik ya 6 buçukta çıkıyoruz artık
yok kuzum maaşın onla alakası yok yapı denetim şirketine imzaya geçtim ondan arttı yazın böyleymiş 9-18.30 muş hatta 7 de çıkıyorlarmış da ben ayarladım 6 bçuğuAaa benimkinin saati değişmedi Maaşa ondan mı zaman yapmış hainler
İyi yapmışsın illa hava kararana kadar çalışacakmısınızyok kuzum maaşın onla alakası yok yapı denetim şirketine imzaya geçtim ondan arttı yazın böyleymiş 9-18.30 muş hatta 7 de çıkıyorlarmış da ben ayarladım 6 bçuğu
aynen kuzu deli gibi alışveriş yaptım zaten izin alabilirsem mayısın 8-9-10unda istanbuldayım inşallahİyi yapmışsın illa hava kararana kadar çalışacakmısınız
Güzel zamana denk geldi tam alışveriş yapacağın dönem de zam da aldın
Ayy ne güzel, fırsatın olursa görüşürüz deaynen kuzu deli gibi alışveriş yaptım zaten izin alabilirsem mayısın 8-9-10unda istanbuldayım inşallah
inşallah fırsatım olursa görüşelim canım annemle gelicez ya belki kaçabilirsem bi iki saat yanından süper olurAyy ne güzel, fırsatın olursa görüşürüz de
Hangi yakaya geleceksiniz tatlım?inşallah fırsatım olursa görüşelim canım annemle gelicez ya belki kaçabilirsem bi iki saat yanından süper olur
ikisine de gidicem canım avrupa yakasından alışveriş yapcam da bir gün anadolu yakasında arkadaşta kalıcam bir gün avrupa yakasındakindeHangi yakaya geleceksiniz tatlım?
yazayım mı ?
günaydın şekerim
Günaydınngünaydın şekerim