- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
Günaydınnnn kızlarrr
Slmlar kk ninminnak hatunlari gunaydin.
Günaydın bebikler:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnn kızlarrr
Kuzum hayirdir ayrildinizmi yoksaEvet izmr sen nereliydin ki ?
Nasılsınızz kızlarrr görüşemiyozzz uzun zaman olduuGünaydın bebikler:)
Evet canim gorusemiyoruz malesef calismaya basladigimdan dolayi pek giremez oldum simdide telden giriyorum zati nasilsin canim iyimisinNasılsınızz kızlarrr görüşemiyozzz uzun zaman olduu
aynen kuzum görüşemedikNasılsınızz kızlarrr görüşemiyozzz uzun zaman olduu
naparsınız gençlik
İyiyimm kuzumm sen nasılsın, oğluş nasıllnaparsınız gençlik
Bilgisayardan giremiyor musunEvet canim gorusemiyoruz malesef calismaya basladigimdan dolayi pek giremez oldum simdide telden giriyorum zati nasilsin canim iyimisin
İyiyim spora yazıldımmmaynen kuzum görüşemedik
iyiym ben hamd olsun senden naber..
güzel anne napalıım bildiğin gibi
siz nasılsınız:)
iidir vallaa nolsun kajjj ..uğraşıyoruz...sen naptın ne ettinaynen kuzum görüşemedik
iyiym ben hamd olsun senden naber..
güzel anne napalıım bildiğin gibi
siz nasılsınız:)
iyiyim lilimm...oda iidir inş...ya ben hala varlığını hissedemedimİyiyimm kuzumm sen nasılsın, oğluş nasıll
Bilgisayardan giremiyor musun
Öyle hayırlısı kuzum artık..
selam şekerler özledim sizi ya kesin dönüş yaptım çok şükür ee nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuzCanım yazdıklarını okudum , ok üzüldüm
işler cok yogundu ancak gelebildim bende..
inan seni bu aile hak etmiyor. bence iyi yapmıssın..
son durum nedir?
bi bi bi bi tanem günaydın nasılsın?
ohh gitsin kilolar yaz geliyor yaİyiyim spora yazıldımmm
iidir vallaa nolsun kajjj ..uğraşıyoruz...sen naptın ne ettin
Kaç aylıksın canım tam olarakkiyiyim lilimm...oda iidir inş...ya ben hala varlığını hissedemedim
Hemde 1 senelik paket aldım sauna havuz hamam da varrrohh gitsin kilolar yaz geliyor ya
çakal seni
napayım canım çok şükür iyiym..
bebek denemelerine devam diyelim
ara vermeden devam kajjj...doktora falan gittinmi hiçohh gitsin kilolar yaz geliyor ya
çakal seni
napayım canım çok şükür iyiym..
bebek denemelerine devam diyelim
15. haftanın içindeyimKaç aylıksın canım tam olarakk
hergün arıyor işte bu beni ama bana diyor ki sen salaksın kafanda kuruyorsun , biraz öncede whatsappta gördüm , hemen ablaları koşmuş gitmiş bunun yanına resimler çekilmişler whatsappa koymuş hepsi aynı resmi nisbet yapıyorlar kıt beyinliler ablası terbiyesizlik yapar gider üstüne whatsapptan engeller , onlar sarmaş dolaş foto çekilirler bana salaksın der bir kez daha iyi ki bitirdim diyorum ama nasıl tanıyamadım onun böyle biiri olduğunu görmedim çok kızıyorum kendime kajjjCanım yazdıklarını okudum , ok üzüldüm
işler cok yogundu ancak gelebildim bende..
inan seni bu aile hak etmiyor. bence iyi yapmıssın..
son durum nedir?
bi bi bi bi tanem günaydın nasılsın?
evet kuzum bitti ve çok kötüyüm 2,5 yılımı boşu boşuna vermişimKuzum hayirdir ayrildinizmi yoksa
Rahiminizi artık dışarıdan elle hissedebilirsiniz. Elinizi karnınıza koyduğunuzda elinize top gibi, yumuşak bir kitle gelecektir. İşte bebeğiniz buradadır. Birkaç hafta içinde varlığını yeterince belli edecektir merak etmeyin. İlk gebeliğinizi yaşıyorsanız bebeğinizin hareketlerini hissetmek için birkaç hafta daha beklemelisiniz. Sizin gibi ilk gebeliğini yaşayan bir arkadaşınız bebek hareketlerini hissettiğini söylediğinde endişelenmeyin. Onun hareket olarak algıladıkları geçen hafta belirttiğimiz gibi muhtemelen kendi bağırsak hareketleridir.15. haftanın içindeyim
kuzu sen nişanlımıydın..bitirdinihergün arıyor işte bu beni ama bana diyor ki sen salaksın kafanda kuruyorsun , biraz öncede whatsappta gördüm , hemen ablaları koşmuş gitmiş bunun yanına resimler çekilmişler whatsappa koymuş hepsi aynı resmi nisbet yapıyorlar kıt beyinliler ablası terbiyesizlik yapar gider üstüne whatsapptan engeller , onlar sarmaş dolaş foto çekilirler bana salaksın der bir kez daha iyi ki bitirdim diyorum ama nasıl tanıyamadım onun böyle biiri olduğunu görmedim çok kızıyorum kendime kajjj