- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
aynen benim üzülcemi sandı ondan önce yüzüğüme sarıldımpardon ben bi an atarlı karkı unutmuşum
ay yazık ya çok üzüldüm şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen benim üzülcemi sandı ondan önce yüzüğüme sarıldımpardon ben bi an atarlı karkı unutmuşum
ay yazık ya çok üzüldüm şimdi
nasıl olalım ya her zamanki gibiakşam ceker zabahnan atarım panpaaaa
eee kızlar nasılsınızzzz
etmezmi köküne kibrit suyu hepsinindeama hak etmiyomumu allasen
kız seni atasaylara zen pırlantanın falan oğluna verseydi bari baban etme şu adamaaynen benim üzülcemi sandı ondan önce yüzüğüme sarıldım
etmezmi köküne kibrit suyu hepsininde
kız seni atasaylara zen pırlantanın falan oğluna verseydi bari baban etme şu adama
kaj sen anlattıkça yeminle bülent ersoya benzetiyorum senin bu pırlanta düşkünlüğünübak burda 70.000 tl lik sarı pırlanta ve altın kullanılmışyuk istemem ben kocamı istirem , zaten yakında pırlantacı açacak bana eğer bir gün trilyoner olursam sırf kendim için mağaza açacamgösterecem ama satmıcammmmm
kaj sen anlattıkça yeminle bülent ersoya benzetiyorum senin bu pırlanta düşkünlüğünübak burda 70.000 tl lik sarı pırlanta ve altın kullanılmış
bu da az değil hani beğeniyorum bunları evlenirken bende istiyorum öyle aman aman altın setler bilezikler sevmem bitane bundan aldırıcam bir de elmas set aldırıcam
yeni hedef bu kuzu
vay vay elması bende çok seviyorum ya..bu da az değil hani beğeniyorum bunları evlenirken bende istiyorum öyle aman aman altın setler bilezikler sevmem bitane bundan aldırıcam bir de elmas set aldırıcam
yani o kadar altın bilezik takı falan saçma geliyor bana elmas set daha mantıklı ama trabzon takısı da istiyorum bi bilezik olabilir onun da kolyesini küpesini falan istememvay vay elması bende çok seviyorum ya..
evet bunlar baya pahalı benim
BENDE sadece bilekliğini istiyorumyani o kadar altın bilezik takı falan saçma geliyor bana elmas set daha mantıklı ama trabzon takısı da istiyorum bi bilezik olabilir onun da kolyesini küpesini falan istemem
annem kullanıyor düğünde bayramda güzel oluyor şık bir modelBENDE sadece bilekliğini istiyorum
bakalım kuzu ay bu erkeklerin işide zor vallahannem kullanıyor düğünde bayramda güzel oluyor şık bir model
düşündüm bir daha acıdım cidden kız seninki bir de çalışıyor allahtan maaşlı falan benimkini düşün bir de borç harç artıkbakalım kuzu ay bu erkeklerin işide zor vallah
evet çok şükür çalışıyor.düşündüm bir daha acıdım cidden kız seninki bir de çalışıyor allahtan maaşlı falan benimkini düşün bir de borç harç artık
kimleri görüyorum yok artık...Hey nolii burda
Antep'ten selamlar size
ne yapalım kuşum her zamanki gibi vakit geçirmece:)Pişt kızlar nörüyonuz