Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen ekliyorum canımm hosgeldin :))
masallah sanaa hosgeldin canimm :)) düzenli bildirim yapacaksan seni de listeye ekleyebilirim istersen :)merhaba kızlar; ben de şeker orucuna başlayalı 88 gün oldu. başlığı görünce aranıza katılayım dedim.. neler yapıyorsunuz?
aslinda o dediğin bende de oldu ilk zamanlarda. ben de ekmege yüklendigimi farkettim.Sekerin yerini baska seylerle doldurmaya çalışıyoruz. Ama bu yanlis.Birbirimize destek olarak bunu da asariz diye düşünüyorum :)aslında size güzel bir hikayem yok. kısaca bahsedeyim.. başta herşey güzeldi, ama şeker yemiyorum diye ekmeğe yüklendiğimi farkettim. nasılsa şeker ve türevi yemiyorum diye, sanki herşey yetermiş gibi geliyordu.
sonra anladım ki, tartıda kilolar az gidince, benim kendime çeki düzen vermem lazım.
o nedenle şubat başı itibariyle beyaz unu da bıraktım. kepekli, tam tahıllı karışımlar tüketiyorum ama..
toplamda 6 kilo kadar verdim. bu arada spor da yapıyorum. haftada 3-4 gün salona gidiyorum. valla gıda alışverişi yapmak çok sıkıcı, çünkü alacak bir şey bulamıyorum. evde eşime bol bol tatlı yapıyorum ama hiç canım çekmiyor. arada canım çekerse tahin pekmez karıştırıyorum. meyve yiyorum.. iyiyim yani.. hepinize öneriyorum. bunu kilo vermek için değil, kanser gibi şekerin neden olduğu hastalıklardan özellikle uzak durmak için yapıyorum..
hemen ekliyorum canımm hosgeldin :))
masallah sanaa hosgeldin canimm :)) düzenli bildirim yapacaksan seni de listeye ekleyebilirim istersen :)
aslinda o dediğin bende de oldu ilk zamanlarda. ben de ekmege yüklendigimi farkettim.Sekerin yerini baska seylerle doldurmaya çalışıyoruz. Ama bu yanlis.Birbirimize destek olarak bunu da asariz diye düşünüyorum :)
günlük menu degil canim listeye her gün kacinci günde oldugunu yaziyorsun biz digerleri de gaza gelip motive olup birileri yapabiliyor deyip seker orucuna devam ediyoruz :)tabi ki düzenli bildirim yaparım. bildirimden kastınız günlük menüler midir?
listeye ekledim canim bildirimini listeye yapabilirsin :)16 şubat: 2. günü başarıyla tamamladım
maşallah sanaa :)) canim listeye ekledim seni listeyi alıntılayip bastaki ve sondaki quite yazisini silip kacinci günde olduğunu yazabilirsin isminin karşına :)o zaman o listeye ekleyelim kızlar; bugün 90. günüm :)