Teyzemin müşteri sorunu

5 veli 5 çocuk geliyomuş örneğin 3 masa birleştiriyolarmış direk zaten. 1-2si kahve isteyip diğerleri şimdi bişey almayalım falan yapıyolarmış
Gitsin acik acik dikilsin karsilarina kardes ben buradan gelecek olanla iki cocuk okutuyorum bak sizde hergun getirip goturuyorsunuz zor bu isler esimde yok benim gelip bu sekilde oturunca bos yer kalmiyor bana para birakabilecek musterim gelemiyor donuyor geri oturacak yer yok diye ya duzgun siparis verin burada ben tost yapayim yada uygun baska bir yer bulun desin
Yahu cafede daha birinci kahven bitmeden garson taciz etmeye basliyor baska birsey alirmisiniz efendim su tatlimizi tattinizmi diye
Bazi insanlar anlamazdan gelir sabirla acik acik soylemek gerekir

Yahu bizim burda Çengelköy cinaralti çay bahçesinde dışarıdan su bile sokamazsin. Bebeğimin biiberondaki suyuna bile laf ettiydi garson. Masada menemen çay meyva suyu bir sürü şey söylemiştik oysa. Kaynatılıp sogutulmus suyunuz var mı dedim. Yok dedi. O zaman yallah bebeğimin suyuna karışamazsın dedim.

Onlara anlatacak durumu. Ben burdan ekmek parasi kazaniyorum 2 cocuk okutuyorum diyecek. Hakkima giriyorsunuz ya boş oturmayin ya da siparis verin lutfen diyecek.
O diyemezse sizlerden biri bi kac gun yapsin bunu. Veliler ararasinda cabuk duyulur.
Ya da bi kac veliyle samimi olsun durumu anlatsin onlarda digerlerine söyler zaten.
Umarim hallolur.

.
Yuh artık diyorummmmm..Gitsin parkta yesinler yiyeceklerini o zaman..

Şehir neresi istanbul mu? İstanbul daki çoğu çay bahçesinde boş bardaklar hemen alınır ve masada çay yoksa gelir biri zorla bırakır.

5 veli 5 çocuk geliyomuş örneğin 3 masa birleştiriyolarmış direk zaten. 1-2si kahve isteyip diğerleri şimdi bişey almayalım falan yapıyolarmış
O zaman mesela masada 10 kişi var. Adam başı 2 liradan hesap edip o 2 kahvenin fiyatına 20 lira diyecek. Bir daha gelmezler.

Çok beleşçi tiplermış valla.

Anladim ben sabah icin dusunmustum.
Bence de teyze sert olmamli biraz.ekmek teknesi tek gecim kaynagi orasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…