• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzemin müşteri sorunu

5 veli 5 çocuk geliyomuş örneğin 3 masa birleştiriyolarmış direk zaten. 1-2si kahve isteyip diğerleri şimdi bişey almayalım falan yapıyolarmış
Gitsin acik acik dikilsin karsilarina kardes ben buradan gelecek olanla iki cocuk okutuyorum bak sizde hergun getirip goturuyorsunuz zor bu isler esimde yok benim gelip bu sekilde oturunca bos yer kalmiyor bana para birakabilecek musterim gelemiyor donuyor geri oturacak yer yok diye ya duzgun siparis verin burada ben tost yapayim yada uygun baska bir yer bulun desin
Yahu cafede daha birinci kahven bitmeden garson taciz etmeye basliyor baska birsey alirmisiniz efendim su tatlimizi tattinizmi diye
Bazi insanlar anlamazdan gelir sabirla acik acik soylemek gerekir

Yahu bizim burda Çengelköy cinaralti çay bahçesinde dışarıdan su bile sokamazsin. Bebeğimin biiberondaki suyuna bile laf ettiydi garson. Masada menemen çay meyva suyu bir sürü şey söylemiştik oysa. Kaynatılıp sogutulmus suyunuz var mı dedim. Yok dedi. O zaman yallah bebeğimin suyuna karışamazsın dedim.

Gelen çay da almıyor, meyve suyu ayran yanında getiriyormuş çocuğuyla gelince tek sıkıntısı veliler çocuk yesin kalkcaz diyolarmış, sonra aralarından 1 veli bütün çocukları okula götüyormuş kalanlar oturmaya devammış akşama kadar. O yüzden o saatlerde kilit vuruyormuş
Onlara anlatacak durumu. Ben burdan ekmek parasi kazaniyorum 2 cocuk okutuyorum diyecek. Hakkima giriyorsunuz ya boş oturmayin ya da siparis verin lutfen diyecek.
O diyemezse sizlerden biri bi kac gun yapsin bunu. Veliler ararasinda cabuk duyulur.
Ya da bi kac veliyle samimi olsun durumu anlatsin onlarda digerlerine söyler zaten.
Umarim hallolur.

Gelen çay da almıyor, meyve suyu ayran yanında getiriyormuş çocuğuyla gelince tek sıkıntısı veliler çocuk yesin kalkcaz diyolarmış, sonra aralarından 1 veli bütün çocukları okula götüyormuş kalanlar oturmaya devammış akşama kadar. O yüzden o saatlerde kilit vuruyormuş
.
Yuh artık diyorummmmm..Gitsin parkta yesinler yiyeceklerini o zaman..

Şehir neresi istanbul mu? İstanbul daki çoğu çay bahçesinde boş bardaklar hemen alınır ve masada çay yoksa gelir biri zorla bırakır.

5 veli 5 çocuk geliyomuş örneğin 3 masa birleştiriyolarmış direk zaten. 1-2si kahve isteyip diğerleri şimdi bişey almayalım falan yapıyolarmış
O zaman mesela masada 10 kişi var. Adam başı 2 liradan hesap edip o 2 kahvenin fiyatına 20 lira diyecek. Bir daha gelmezler.

Ilgilendiğiniz için çok teşekkürler tüm yorumlar için...
Teyzemin çaydan yeterince para kazanamadığı doğrudur. Çünkü 3 saat oturup 2 masa işgal ediyor bazen veliler işte o ara anca 1i çay istiyormuş başta 1-2 kişi sipariş verdikten sonra... Çay içilmiyo bayatlıyomuş o arada.. O yüzden pzt yağmur yağacak bahanesi ile tabureleri içeri çekecek teyzem kasanın arkasına. Isteyene siz geçin siparişinizle grtiririm ayağı yapacak umarım işe yarar.. Başta ıslak kek vs yapmıştı satılır belki dilim dilim diye 3 dilim anca satmış şaka gibi :) o da olmazsa ben iri yarı arkadaşımı yollamayı düşünüyorum biraz da o sipariş alsın bi kaç gün bakalım hepinize teşekkür ederiz

Çok beleşçi tiplermış valla.

okul eve uzaktır

kendi hazırlayıp getiriyor

çocuğu okuldan alıp yedirip geri okula gönderiyor

kendi de oralarda dolanıyor akşam da alıp eve gidiyor

ha bir de bu boş güruh hep orada olduğu için öğretmene ve öğlen vs okulda olmayan diğer velilere de sarıyor

o nedenle teyze asla yumuşak yüzlü olmamalı
Anladim ben sabah icin dusunmustum.
Bence de teyze sert olmamli biraz.ekmek teknesi tek gecim kaynagi orasi.

Back