- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaaay bak bunu çok sık duyar oldumParti kur oy verelim
Oturan olunca sipariş almaya gitsin bişey yiyip icmicekseniz işgal etmeyin bende burdan kazanıyorum kalkın lütfen desin saçmalığa bak ben olsam asla oturtmam
En nefret ettiğim şeylerden biri. Görgüsüz insanlar. Biraz terbiye görmüş olsalar... Ben elimde su dahi olsa girmem restauranta ya da su satan bir yere. Çantama atarım ya da bitiririm. Görgü kuralıdır bu. Ama nerdee...
Benim anlamadigim madem bunlar tostu evden getiriyo yiyecek zaman var evinde niye yedirmiyo cocuguna.
Teyzeniz icinde disli biri 1 hafta beklesin.buyuk oglu varsa o da olur.
Ne yuzsuz insanlar var ya.
sandalyeleri kaldırsın o gelen grup geldiğinde hanginiz kahve içeceksiniz bugün diye sorsun direk. ben diyene sandalye versin buyrun kahvenizide getiriyorum desin..
ben kesin böyle yapardım olan bir kahveme olurdu oturup keyiflede içerdim..
Ama bu da uygun olmaz.
Biz her bir kaç kişi girdiğimiz mekanda hepimiz çay veya kahve içmek zorunda değiliz ki. 3 kişi kahve içse 2 kişi boş oturur belki. 3 kahve parası için 2 kişiden sandalye parası alınamaz. Ayıp olur diye o anda canımın istemediği şeyi içmeyeceğime ve arkadaşlarımı da mekan dışında bekleyemeyeceğime göre gayet normal onlarla oturmam.
Önemli olan asıl tepkinin yiyecek getiren kişiye yapılması. Baktı ki çıkardı alemin akıllısı tostunu, poğaçasını yiyor gidecek uyaracak "dışarıdan yiyecek getiren kişilere fix menü uygulamamız var" diyerek adisyona o bedeli yazıp koyacak. Ya ok der ya da söylene söylene kalkar..
iyide her gün böyleymiş. 5 kişi gelip çocukların tostlarını yedirip meyve sularını içiriyorlarmış ve onlarıda evden getiriyorlarmış masalarıda birleştiriyorlarmış içlerinden biride kahve içiyormuş. her öğlen için bence gayet olur ..
esergry hatta öğle saati bitince içlerinden biri çocukları okula götürüyormuş diğerleri çökmeye devam..