Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kendimi tutamam şahsen . Sinirlendigimde şiddete meyilliyim malesef:))Bu tipler bir de üste çıkar "sanki müşteri kuyruk olmuş kapıda bekliyor" derler..
sana katılıyorum canım çok ayıp gerçekten :/A a a cok ayip yaptiklari. Bence kp inden yardim istesin. Bir hafta kadar. Bu sure zarfi icerisinde oyle yapanları uyarsin. Belli ki teyzen yumusak yuzlu birisi. İnsanlar nenkadar anlayişsiz ya.
Öncelikle çeşiti artırsın mesela poaça pizza felan yapsın elinden geliyorsa minik bir pastahane tarzı, ki dışarıdan getirmeye bahaneleri olmasın. Emin olun böyle şeyler çok çabuk ses getirir bulunduğu civar da " şuranın poaçası çok güzel oluyor " gibi.
Daha sonra bu gelen kişiler hep aynı kişilerse bir gün yanlarına bir sandalye çeksin ve otursun hikayesini anlatsın " eşim vefaat etti ve benim okuyan birisi üniverstede iki çocuğum var, tek geçim kaynağım da burası lütfen artık insanlığınızı takının " deyip kalksın.
iyi de bence bu kadınlar,çeşit azlığından değil,cimriliklerinden evlerinden yiyecek getiriyorlar.orada tost yapılıyor.kendileri evden tost tapıp getiriyorlar.niye 1,5 lira tost parası vermemek için.kadın,poğaça yapsa,onu da almazlar,poğaçalarını da evden getirirler.bunlarınki resmen yüzsüzlük.
lafı dolandırmaya gerek yok.direkt,lütfen birşey yiyip içmeyecekseniz,masaları meşgul etmeyin,desin.
ama çay da içmiyorlarmış ki zaten.5 kişi geliyorlar,ikisi çay içiyor.çocuklara evden tost,bakkaldan meyve suyu,oh ne ala memleket.1.5 liraya 10 kişilik yer işgal et,saatlerce otur.vallahi nerde bu yer bilmiyorum ama bizim burada(istanbul)bir cafe de,yarım saat oturmak için en az 2 çay içmelisiniz.Evet doğru aslında, bir arkadaş evden getirdikleri tost daha sağlıklı olur diye düşünüyorlardır demişti bende ona ithafen ev yapımı çeşiti artırılabilir diye düşündüm hemde sadece çaydan ne kazanacak ki bu abla :/
Hunter abla,geçen gün mobilya bakmaya gittim mobilyacılar sitesine,kararsız kaldığım için bir kafenin dışındaki masaya oturdum kafamı toplayayım diye.Bir çocuk geldi,çay istedim.İçerden gayet beyefendi bir adam geldi,hanımefendi buyrun dinlenin,çay içmek zorunda değilsiniz dedi.İçmek istiyorum dedim çayım öyle geldi.Adam nezaket gösterdi ama olmaz yani.İnsan kendine yakıştıramaz beleşçi gibi...ama çay da içmiyorlarmış ki zaten.5 kişi geliyorlar,ikisi çay içiyor.çocuklara evden tost,bakkaldan meyve suyu,oh ne ala memleket.1.5 liraya 10 kişilik yer işgal et,saatlerce otur.vallahi nerde bu yer bilmiyorum ama bizim burada(istanbul)bir cafe de,yarım saat oturmak için en az 2 çay içmelisiniz.
Gelen çay da almıyor, meyve suyu ayran yanında getiriyormuş çocuğuyla gelince tek sıkıntısı veliler çocuk yesin kalkcaz diyolarmış, sonra aralarından 1 veli bütün çocukları okula götüyormuş kalanlar oturmaya devammış akşama kadar. O yüzden o saatlerde kilit vuruyormuş