- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu zor ya bunu yapabilse o kişileri oturtmazdı
Bu konu iyi oldu böyle insanlar varsa okusun az utansınlar terbiyesizler ya babasının masaları sanki
Güzel taktikkolay dışardan yiyecek getirene çayı verdikten sonra 2,25 tl diyecek tostun parasını da alacak soran olursa burası piknik masası değil hizmet masası diyecek.bizim dükkan varken bir döner yiyip saatlerce oturan cinslere böyle bedava çayı 3 liradan verirdim ben.
kolay dışardan yiyecek getirene çayı verdikten sonra 2,25 tl diyecek tostun parasını da alacak soran olursa burası piknik masası değil hizmet masası diyecek.bizim dükkan varken bir döner yiyip saatlerce oturan cinslere böyle bedava çayı 3 liradan verirdim ben.
bu zekayla nasıl memur oldum esnaf olmadım bende bilmiyorum ,basiretim bağlandı zaarİşte ticari zeka diye buna deniyor
kolay dışardan yiyecek getirene çayı verdikten sonra 2,25 tl diyecek tostun parasını da alacak soran olursa burası piknik masası değil hizmet masası diyecek.bizim dükkan varken bir döner yiyip saatlerce oturan cinslere böyle bedava çayı 3 liradan verirdim ben.
yani ablacım abicim tosun gibi yazmışız buraya bile isteye oturan sizsiniz dese sokaktan bile geçmez o uyanıklar dahaBak tuttum bunu. Sorana da "dışarıdan yiyecek sokmak yasak diye yazı var uyanık müşteriler için yeni uygulamamız" desin..
Teyzen yumuşak yüzlü demek ki yanına bir akrabasını alsın sert mizaçlı falan olsun geleni gideni uyarsın sert bir şekilde böyle olursa teyzen batar hem de borçlanır.Dışarıdan yemek kabul edilmesin teyzen yemek çıkarabilir ve menü hazırlayabilir her masaya koysun.Masa kirası alsa normal müşterisi de olmaz 5 lira kazandırsın kişi başı 3 saat otursunlar sıkıntı yok diyor işte bu okul saatleri başı çok ağrıyor
yani ablacım abicim tosun gibi yazmışız buraya bile isteye oturan sizsiniz dese sokaktan bile geçmez o uyanıklar daha
Parti kur oy verelimbu zekayla nasıl memur oldum esnaf olmadım bende bilmiyorum ,basiretim bağlandı zaar