Teyzemin müşteri sorunu

Bu zor ya bunu yapabilse o kişileri oturtmazdı
Bu konu iyi oldu böyle insanlar varsa okusun az utansınlar terbiyesizler ya babasının masaları sanki

Kendi mekanıma beleşe yayılmışlar gibi sinir oldum okurken zaten, doğru; terbiyesizlik, bencillik, fırsatçılık hepsi denebilir. Gerçi utanacak insan uyarıya bakar utanır, demek öyle bi genişlikteler.

Bilmem hani, yapar mı yapar, yapamazsa da beleşe adam ağırlar, izler, arkalarından pisliklerini toplar, kazandıracak müşteriler de gider...

kolay dışardan yiyecek getirene çayı verdikten sonra 2,25 tl diyecek tostun parasını da alacak soran olursa burası piknik masası değil hizmet masası diyecek.bizim dükkan varken bir döner yiyip saatlerce oturan cinslere böyle bedava çayı 3 liradan verirdim ben.

Oranın belediye parkı değil işletme olduğunu hatırlatacak yazı varmış da takan yoksa bence kp'den yardım alması şart bence..
Keşke ilk olayda yanlarına gidip uyarsaydı müşteri ayağı alışsın diye çekinmiş tabi..

Güzel taktik

İşte ticari zeka diye buna deniyor

ayy beni bastılar

lokantaya gidip de ben evden yemek getirdim denir mi ya

çocukları yiyecekse okulun önünde yesinler

bizim ekmek fırının önünde masalar var bazen az soluklanalım diye otururuz onda bile gelip sormadılar bir şey içecek misiniz diye hani bir şey içerdik şeklinde tedirgin oluruz ki çıkarken de zaten ekmek vs alıp da çıkarız

Bak tuttum bunu. Sorana da "dışarıdan yiyecek sokmak yasak diye yazı var uyanık müşteriler için yeni uygulamamız" desin..

Keşke biraz parası olsa da kırtasiye yapsa orayı okula yakınmış. Bizim okul karşısındaki kırtasiyeler parayı buldu köşe oldular. Kalabalık bi semt olunca bir de ilkokul. Kırtasiye işi hiç bitmez.

Velileri uyaracak bir iki bir iki. Ancak öyle olur güzel öneriler gelir inşallah

Bak tuttum bunu. Sorana da "dışarıdan yiyecek sokmak yasak diye yazı var uyanık müşteriler için yeni uygulamamız" desin..
yani ablacım abicim tosun gibi yazmışız buraya bile isteye oturan sizsiniz dese sokaktan bile geçmez o uyanıklar daha

Aa benim kizin okuluna yakin ole bir yer var ne munasebet disardan birsey goturmek ya gider cay kahve icer kalkariz.uslup bilmeyen insan güruhu.oturduklarinda gidip diyecek disaridan yiyecek getirmissiniz kabul etmiyoruz kalkar misiniz.

Masa kirası alsa normal müşterisi de olmaz 5 lira kazandırsın kişi başı 3 saat otursunlar sıkıntı yok diyor işte bu okul saatleri başı çok ağrıyor
Teyzen yumuşak yüzlü demek ki yanına bir akrabasını alsın sert mizaçlı falan olsun geleni gideni uyarsın sert bir şekilde böyle olursa teyzen batar hem de borçlanır.Dışarıdan yemek kabul edilmesin teyzen yemek çıkarabilir ve menü hazırlayabilir her masaya koysun.

Oturan olunca sipariş almaya gitsin bişey yiyip icmicekseniz işgal etmeyin bende burdan kazanıyorum kalkın lütfen desin saçmalığa bak ben olsam asla oturtmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…