Teyzem......

Siz teyzene cok guzel bi evde alsaniz istekleri bitmez..baska baska seyler cikartir cunku doyumsuz ve memuniyetsiz

calisabilir evinde cocuk bakabilir yeterki calismayi istesin nereye kadar baskalarina yuk olacakki

siz yardim ediyorsunuz ama sizinse verdiginiz parada cocugunuzunda rizki var

yeri geldiginde tabiki yardim edeceksiniz ama bu sueekli olmaz

bazen yolda 60-70 yasinda amcalar elerinde biseyler satmaya calisiyolar onlarda colugu cocugu icin calisiyor

bence siz teyzenize iyilik gibi gozuksede aslinda kotuluk yapiyorsunuz

ne olursa olsun kendi ayaklarinin ustunde durmasi lazim

Ben yapmasam da aile çalıştırmaz ve teyzem çalışmaz yani direkt söylemese de bana bakmak zorundasınız elektriğini veriyor, helal hoş olsun benim kazandığım para kızıma eşine evime yetiyor artıyor birikimde yapıyorum çok şükür eksiğimiz yok fazlamız var kazandığım parada onlarında hakkı var gibi geliyor ben onlara verdikçe rızkımız azalmaz artar gibi geliyor öylede oluyor benim teyzeme verdiğim para bin bereketle dönüyor bana Allah olmayanlarada versin benim üzüldüğüm mutsuz olması ve acaba biz rencide mi ettik yardım ederken o yüzden fikirleriniz önemli dediğin doğru teyzem memnuniyetsiz çünkü hep iyilerde kıyaslıyor kendini

Olasılıklar&şanslar

Son düzenleme:
Annesinin maasi 900 1000 liradir onu aliyor babadan kardeşten aliyor oda 300 olsa sizde aylik yari asgari veriyormissunuz 400 olsa.
1700 aliyor.
Neyine yetmiyor acaba birde nfakasi var
Azicik sukretse keşke.
Siz bu yardimlari kesseniz sizden kötüsü olmaz emin olun
Yihhh.

Pazartesi gelicem dedim gidemedim ve yarın gidicem şuan bile çok sinirli bana off aile olunca et tırnak olayı yanlışını da görsen kızsan da olmuyor işte sevgi bağı var

Olasılıklar&şanslar

Yorumunuzu okuyunca bende amcanizi tebrik ettm boyle bir baba asla bulanamaz kendisi babaligin tam anlamyla hakkini vermiş

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

Pazartesi gelicem dedim gidemedim ve yarın gidicem şuan bile çok sinirli bana off aile olunca et tırnak olayı yanlışını da görsen kızsan da olmuyor işte sevgi bağı var

Olasılıklar&şanslar

Öyle tabii ki bende sizin gibiydim eskiden.
Verdikce Rabbimkat kat fazlasini veriyor lakin beni salak yerine koymaya basladi cÇevremdekiler iste o zaman biraktim.
Bence bugüne kadar yaptiklariniz yeter bile.
Teyzenizin yaptigi yuzsuzlukten başka şey değil.
İki ay para vermeseniz arkanizdan neler der.
Ki bence bunu sizde biliyorsunuz.

Ay okurken tansiyonum yukseldi resmen. Siz bakmak zorundamisiniz canim. Herkes resmen maasinin yarisini teyzenize veriyor. Ya varya bazen ne kadar koparirsam kar diyen insanlar yokmu para vermiceksin bak nasil ayaklari uzerinde duruyor

Oh ne guzel is
Calismak yok maas tikir tikir yatsin
Teyzeniz olmak istedim suan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şükürsüzlük insanı fakirliğe götürür.. eminim teyzeniniz istediğ evi alsa bu seferde daha fazlasınında olacak gözü..ev aldım ama birikmiş param yok diyecek.. yani hiç bişekilde memnun olmayacak.. valla ne yalan söyleyim gıcık oldum teyzenize lütfen kızmayın.. sizide tebrik ederim Allah herkese sizin gibi düşünceli evlatlar versin..

ben var ya ben olsam tek kuruş vermem. şu dünyda ne acıla eçkiyor insanlar da başkasının eline bakmamak için sabahın köründen gecelere kadar çalışıyorlar.

siz ne yapın biliyormusunuz iş çıkış saati alın çıkarın dışarı teyzenizi koca koca yaşlı torun sahibi kadınların nasıl yorgun argın hayattan bıkmış bir şekildede olsa yüzleri gülen bir şekilde işten döndüklerini görsün görüsünde az şükretsin.

aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. hele hele çalışmayan insan eninde sonunda kaybeder.

Teyzeniz dul aylığı aliyor mu üzerine evi maasi yoksa Bulunduğunuz yerin sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfina gidip başvuru yapabilir. ( kaymakamliga veya valiliğe bağlı bi kurum )

oh valla ne güzel bende çalışamam benimde moralim bozuk bende mutsuzum bende hiç mutlu olamıyorum die bende acındırayım bari çevreme kendimi çalışmadan havadan paralar yağsın nerden baksan aylık eline 1500-2000 tl geçiyor o parayla şu zamanda ikiaile geçinmeye çalışıyor. yok ama hanıma yetmiyor istiyor da istiyor. neyse sakinim.

Bence boşyere üzülüyosun.yani teyzen nankörlük yapmış resmen ne bekliyor olabilir ki

Teyzene degil, sizlere acidim.
Iyi niyetinizden faydalaniyor ve ustelik sukredecegine, "gecinemiyorum!" diyor.
Pes dogrusu...

Ay okurken tansiyonum yukseldi resmen. Siz bakmak zorundamisiniz canim. Herkes resmen maasinin yarisini teyzenize veriyor. Ya varya bazen ne kadar koparirsam kar diyen insanlar yokmu para vermiceksin bak nasil ayaklari uzerinde duruyor

evet cok dogru yaaa teyzeniz resmen nankorluk ediyor ne koparirsa kar zanneden cinsden benimde kucuk teyzemin kocasi muhendis cok iyi para kazaniyor kizi 1 cocuguyla geri geldi oda calisiyor oglu kucuk kizi calisiyor teyzem sadece evde calismayan 1 arsasi 3 tane evi var butun gun annemde yer icer hep acimayonu oynar her daim yoktur annem ev yaptiriyor evini onlar tatildeyken kundaklama yapmislar kul oldu zorlukla ev yaptiriyor kadincagiz bide ben gittim diye cocuklara harcama yapiyor her daim gormuyorum diye bakdim evde yiyecek yok kalkdik esimle alis veris yaptik geldik ertesi sabah dolap bos yag tenekesi yok allah alllah dedim annemde yazlik evdeydi yegenime sordum dunku alisveris yaptigim malzemeler nerde teyze hepsini evine goturdu cok ihtiyaci varmis dedi bende bagirmaya basladim yan tarafta oturdugundan duymus kustu hanim efendi yolcu etmeye gelmedi kac kezz aradim buraya gelince acmadi gecen tekrar aradim acti halen daha tavir yapiyor kesinlikle ihtiyaci yok aama ordan burdan kopardiinla evi gecindirip birikim yapiyor daha gecenlerde sifir araba almis bosanan kizina annemden borc istemeye gelmis neymis krediyi odeyememisde allah akil fikir versin dedim anneme aynen sizin teyzeniz gibi nankor benim teyzemde hergun ver birgun verme resmen ailesini siliyor

Neden buyuk ev olunca at mi kosturcak ..cok sacma.. evliligi dusunuyor mu.ya da konustugu biri..normal bekar bir bayan sonucta. Parayi kendi calisarak da biriktirebilir.benim teyzem sirf kimseye yuk olmqmak için cocugunu muhtac etmemek icin calisiyor halen de..ustelik herkes yardim ederken o da ailesiyiz.. kendi ayaklari uzerinde durmak istiyor.mesela meslek edindi meslegi yoktu..dayim diger teyzem para verdiler estetisyen guzellik uzmani kursuna yazildi diplomasini da aldi.3 bin tl di kurs icin.. suanda calisiyo. Oglu buyudu ..aynen sizinki gibi herseyiyle ilgileniliyor.azi bulamayan cogu hic bulamaz.. para derdine dusmesi ve bencil dusunmesi uzucu.Allah yardim etsin..normal bir dille konusun derim ama alinganlik yapar mi bilmem..cunku hassas bir konu.

teyzenize söylenecek çok şey varda. en güzeli fakir insanların olduğu bir muhite götürüp şükretmeyi öğretmek.

Son düzenleme:
herkes yapacağını fazlasıyla yapmış zaten..
teyzenin gözünü doyurayım derken kendinizi sıkıntıya sokmaya gerek yok..

Teyzenize cok yuz vermissiniz ailecek. O da gittikce isin dozunu kacirmis. Baskalarinin sirtinda yasayip duruyor. Boyle yasayan insanlari anlatan bir sifat vardir, bilirsiniz. Aynen oyle iste. Beklemem etmem demis ama bal gibi sizden beklentileri var. Hele bir kesin yardimi bakalim sizden kotusu olacak mi?

Yok cocuguymus, yok uzuntusuymus, geciniz. Herkesin derdi var. Ama hepimiz pasa pasa calisiyoruz, kendimizi gecindirmek icin. Teyzenizin calismama durumu ne cocuktan, ne psikolojiden... Huyu oyle. Kimi insanlar bayilirlar baskalari baksin onlara omur boyu. Kendileri yatsin, ancak "beklesin" ve istesin. Cok sinir bozucu buluyorum bu tur insanlari. Teyzenize her ay aylik vermenize gerek yok. Dunya parasi varmis. Kendini dusunen insan elindekini de degerlendirip bir seyler yapar. Sagdan soldan bekleyip bir de ustune laf sokup sokusturmaz. Ne acirim, ne uzulurum boyle insanlara. Ben olsam birakirdim, ne hali varsa gorsun. Demesi kolay evet ama kimseyi bos yere sirtimda tasiyamam. Siz de daha fazla kendinizi kullandirtmayin. Kac yasina gelmis insan biraz hayati gorsun, para kazanmayi, gecinmeyi bilsin. Nereye kadar baskalarina bagimli kalacak?
Bu sekilde ona bile kotuluk ediyorsunuz farkinda olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…