- Konu Sahibi siderolites
-
Siz teyzene cok guzel bi evde alsaniz istekleri bitmez..baska baska seyler cikartir cunku doyumsuz ve memuniyetsiz
calisabilir evinde cocuk bakabilir yeterki calismayi istesin nereye kadar baskalarina yuk olacakki
siz yardim ediyorsunuz ama sizinse verdiginiz parada cocugunuzunda rizki var
yeri geldiginde tabiki yardim edeceksiniz ama bu sueekli olmaz
bazen yolda 60-70 yasinda amcalar elerinde biseyler satmaya calisiyolar onlarda colugu cocugu icin calisiyor
bence siz teyzenize iyilik gibi gozuksede aslinda kotuluk yapiyorsunuz
ne olursa olsun kendi ayaklarinin ustunde durmasi lazim
Annesinin maasi 900 1000 liradir onu aliyor babadan kardeşten aliyor oda 300 olsa sizde aylik yari asgari veriyormissunuz 400 olsa.
1700 aliyor.
Neyine yetmiyor acaba birde nfakasi var
Azicik sukretse keşke.
Siz bu yardimlari kesseniz sizden kötüsü olmaz emin olun
Yihhh.
Bana kalırsa herkes elinden geleni fazlasıyla yapıyor zaten.
Neden ailesinin yanına gelmiyor. Benim amcamın iki kızı da boşandı, ikisi de baba evine döndü hem de çocuklarıyla beraber. Şu an amcam 2 kızına ve 3 torununa bakıyor. Amcamı hep takdir ederim çocuklarına verdiği şu kıymet yüzünden.
Teyzen de kirada oturacağına ailesinin yanına dönmeli. Kimse ona bakmaya mecbur değil.
Kenarda olan 90 bin lirası zaten ayrı bi mevzu, resmen asalak (kusura bakma) gibi yaşamaya alışmış. O 90 binle iş kurulur, iş kuramazsan ev alırsın. Azıcık aklını kullanmalı, bu hayat nereye kadar gider ki böyle :26::26:
Pazartesi gelicem dedim gidemedim ve yarın gidicem şuan bile çok sinirli bana off aile olunca et tırnak olayı yanlışını da görsen kızsan da olmuyor işte sevgi bağı var
Olasılıklar&şanslar
Ay okurken tansiyonum yukseldi resmen. Siz bakmak zorundamisiniz canim. Herkes resmen maasinin yarisini teyzenize veriyor. Ya varya bazen ne kadar koparirsam kar diyen insanlar yokmu para vermiceksin bak nasil ayaklari uzerinde duruyor
Evet doğru teyzem hayat standardı düşmeden ev sahibi olmak istiyor Ve ciddi para biriktiriyor, hepimizin morali berbat şuan annemizde morali bozuldu şaşırdık yani biz defalarca dedik küçük eve çık diye eşyalarımı mı atayım küçük eve sığamam dedi yani tavır yapıcım da sonu yok ki yine üzülürüm
Olasılıklar&şanslar
Evet doğru teyzem hayat standardı düşmeden ev sahibi olmak istiyor Ve ciddi para biriktiriyor, hepimizin morali berbat şuan annemizde morali bozuldu şaşırdık yani biz defalarca dedik küçük eve çık diye eşyalarımı mı atayım küçük eve sığamam dedi yani tavır yapıcım da sonu yok ki yine üzülürüm
Olasılıklar&şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?