- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
merhaba teyzeniz nekadar sansli sizingibi bir yegene ve iyi bir sulaleye sahip cok sevindim ben sizin boyle dusunmenize rabbim her sekilde mukafatin versin esirgemesin sizden cvbiniza gelecek olursak teyzenizinmutsuzlugu bence gecinememe korkusundan cok iyi bir aile birlikteligi yapammasindan kaynaklanan pismanligina dayaliyani teyzenizin herseyi maddi anlamda karsilaniyo zaten ki emin olun sizin gibi ailesine bukadarduskun insanin varligindan bilecok emin degilim bana kalirsa onun asilmutsuzlugu yanliz olusu oyuzden onla konusup sorunun asil nedenini cozebilirseniz probleminz kokten cozulur gibi allah yar veyardimciniz olsun insaninsizin gibi ailesi olursa kesinlikle sirti yere gelmz kendinizi suclamayin bence artik
Herkese merhaba az önce teyzemle konuştum moralim o kadar bozuk ki mideme öküz oturdu resmen, benim teyzem evlilik konusunda çok şanssız oldu tabi aile sözü de dinlemedi hiç ,2evlilik yaptı ilkinden çocuk yok şiddet yüzünden bitti ikinciden bir oğlu var kocasının ailesi ve kocasının basiretsixliği yüzünden bitti, mesleği yok Kirada oturuyor anneannem maaşını veriyor dedemde maaşının bir kısmını veriyor bizde yardımcı oluyoruz ama teyzem geçinemiyormuş teyzem böyle deyince o kadar üzülüyorum ki! Ben çalışıyorum gelirim çok iyi babamın ve dayımın da öyle .şimdi konu şu biz teyzemi mutlu edemiyoruz,akşam annemlerle gidip konuşucam naparım diye çünkü teyzemin lafları benim gücüme gitti utandım çünkü ben teyzemden sorumlu hissediyorum kendimi bana dediği şu teyze yanına gelicem alışveriş yapma markete gidelim Ramazan alışverişi yapalım dedim , ben zaten para yok ama mecbur hergün gidiyorum diyor tamam beraber gideriz ben yarın iş çıkışı geleceğim bir de senin bir tanıdığın vardı onada erzak alıp vericem dedim tamam dedi , bir arkadaşı var o da boşanmış çocukları ile hayata tutunmaya çalışıyor bu kadın kardeşleri ile küsmüş onu anlatmaya başladı ama kafama gelen taşlar beni sersemletti bana diyor ki; kadın kardeşlerinden akrabalarından çok şey bekliyor ben dedim ki ben hiçbirşeyi beklemiyorum elden gelen aş olmaz o da vaktin de olmaz dedi! Bu laf beni öldürdü birşey diyemedim sonra devam etti; annemlere birşey olsa ben sokaklara düşerim dedi ,ben de ;olur mu ben hayattayken sana asla birşey olmaz dedim ,ben sizden birşey beklemiyorum hem ne yapanilirsiniz ki dedi yine birşey demedim çok üzülüyorum teyzeme her ay düzenli bir para vermiyorum ama yıl ortalaması yaparsak her ay asgari ücretin yarısı kadar birşey veriyorum bu arada annemler teyzemi her sene oğlu üzülmesin diye tatile götürür dersanesini öder vs vs dayımda yapar birşeyler herkes elinden geleni yapıyor ama teyzem mutsuz.. Buarada teyzemin kenarda 90 bin parası var bir ev almasını istiyoruz ama yaşadığı yerde evler 150 civarı biz de ev almasını istiyoruz kiradan kurtulursa belki biraz daha mutlu olur diye o yüzden teyzem o kenarda ki parasını yok sayıyor, şimdi ben teyzemi çok severim evinin erkeği gibi her işine koşarım kocası nafakayı vermez mahkemelerde beraber uğraşırız asla yalnız bırakmam hiç de yorulmam mutlu olurum, şimdi size sorum ben teyzeme eşya almak market alışverişi oğluna harçlık filan yerine teyze her ay sana şukadar para yatırıyorum desem daha mı iyi olur? Ben o kadar uğraşımıza rağmen onun bu konuşmalarına üzülüyorum aynı şekilde annemle dayımda üzülüyor
Olasılıklar&şanslar
büyük konuşmak istemiyorum ama 90bin lirası ver ve herkez yardım ediyr meslek yok diyosun ayıp değil teyzen isyese merdiven siler ev temizliğine gider olmdı çocuk bakar hep kafası dağılır gibime geliyor
Canım teyzemin korkusu benimle annemle yani bizden gelenle ne kadar olur kiradayım bir evim olsa kuru ekmek yer ama güvende olurum diyor çok haklı ve bence beklediği herkesin bir 30bin çıkarıp ev alması teyzeme, ama o parayı verip unutmamız lazım kimse teyzemden o parayı tekrar istemez şimdide kimsede 30bin unutulacak para yok ve evet teyzem neden benim başımda bir kocam mutlu yuvam olmadı diye üzülüyor,anlatıyorum teyzeme benim eşimin maaşı çok iyi benim kendi işim var ve çok zor bir işim var ama eşimi sevip güvenmeler beraber yarın da boşanırsın diye yaşıyorum dünya hali belli mi olur kocaya güvenilmez sen de o yüzden kocan olsada daha iyi olurdu diye düşünme dedim beni de kocan say:) ben yaşadıkta sana birşey olmaz dedim ama memnun olmuyor
.....
Kimse ona ev almak zorunda değil..Geri ödeyemeyeceği parayı durumunuz yeterli değilse veremeyeceksinizdir..O parayla yine de ev alınır,ne güzle ki okadar parası varmış..Annesinin yanına gelsin,çalışsın kalanını öyle ödesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?