• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzem beni korkutuyor

İnşallah ikna olur psikiyatriğe gıtmeye..
Allahım yardım etsin çok kotu bı duru..

serpil mi teyzen hım ? :)
şaka bi tarafa...benim öyle bildiğim biri var
şizofreni teşhis konuldu ama red etti yıllar önce...
uyduruktan anlatıp konuşup duruyor...
teyzeni bir an önce ikna et derim..

tedavi olması gerekiyor hatta psikolog değil psikiyatriste gitmesi ve ilaç tedavisi alması lazım.

psikoloji eğitimi almış biri olarak şunları söyleyebilirim yazınızdan çıkardıklarım,obsesyonları(takıntı) var davranışa dönüşmüşler ayrıca paranoid halleri de mevcut gibi.takip edildiğini izlendiğini sanmak vs...yaş ilerledikçe bu halleri de ilerleyebilir ama tedavi olması içinde rahatsızlığını kabullenmesi şart.

Kızlar cevaplarınız ıcın tesekkurler. Bırden ınternetıme bır sey oldu havadan herhalde telefondan giriyorum su an tek tek alıntı yapamadım.

Psikolog degil psikiyatra götürmek lazım bence de ama psikolog da olur cunku psikolog direkt teshısı koyıp psikiyatra yönlendirir dıye dusunuyorum. Sonucta sonu psikiyatr.

Ben araştırdığım kadarıyla paranoid şizofren oldugunu dusunuyorum. Kanser icin doktora gidecegiz diye psikiyatra götürmeyi ben de dusundum ama doktor ısmı sordu dırekt. Hayatta araştırmadan gitmez cunku bızım bulduğumuz doktora.

Tek basına yaşadığı ıcın de endıselenıyorum acıkcası. Arıyoruz bazen acmaz hıc telefonunu, telefonu kapalı olur. Cekmıyor telefon der ama bılerek acmıyor. Telefonda konusmaya çalışsam konusmuyor dınlenildigini dusunuyor. Anneannemın kabul etmemesı cok sıkıntı cunku onunla en cok zaman gecıren kısı anneannem ama o da asla toz kondurmuyor. Ben gidip kolundan tutup goturecegım en sonunda. Ama annem de acıkcası pek muhattap olmamı ıstemıyor cunku araları kötü. Teyzem annemın onu kıskandıgı dusunup zamanında anneme ve babama bıraz saygısızlık etti cunku.

Off bilmiyorum cok arada kaldım. Bır sey söylemeye de korkuyorum ters anlar dıye daha onceden basıma geldı cunku.

Bu arada Serpil kimse ben tanımıyorum, yanlıs anlaşılma olmasın sımdı Serpil diye biri çıkar ya da tanıdıgı çıkar kimseyi zan altında bırakmak ıstemem internette dedıkodumu yapıyorsunuz dıye.

Canim sizofren sanirim.tabiki biz doktor degiliz ama az cok bilgimiz var.ve sizofreni genetik diye biliyorum ben yanlis degilse. Ailede varmiydi hic onceden

İleri yaşta evlenemeyen tüm bayanlarda bu tarz sorunlar oluyor sanırım :( Çevremde var baya.. Ama teyzenizin ki gerçekten degisikmis

Psikolog kesinlikle şart. Teyzeniz psikoloğa gidicek gibi gözükmüyor ama ikna etmeniz çok zor. Bazı psikologlar böyle durumlarda eve geliyor diye biliyorum hani aile dostu birinizin arkadaşı gibi. Sezdirmeden sohbet eder gibi yapıp cozumluyorlar. Öyle birini bulabilirsiniz ama acil tedavi şart

Kızlar tesekkur ederim tavsiyeleriniz ve yardımlarınız icin eve gelen psikolog isini düşüneceğim kesinlikle sag olun... Iyi aksamlar...

Takip ettigi 20 sene onceki sevgilisinin evliligine zarar vericek birsey yapmaz umarim acil tedavi olmali

kesinlikle teyzenizin profesyonel yardıma ihtiyacı var.böyle giderse çevresiyle ilişkisi kopacak ve yalnızlaştıkça durumu daha da kötüleşecek ki şu anda da sağlıklı değil çevreyle ilişkileri

Bipolar depresyon ayağındada olabilir ..parano id şizofreni de ,psikiyatr a götürmeniz lazım ..büyük ihtimal yatırırlar

Canim sizofren sanirim.tabiki biz doktor degiliz ama az cok bilgimiz var.ve sizofreni genetik diye biliyorum ben yanlis degilse. Ailede varmiydi hic onceden

Yok canım hıc böyle bır seyle karsılasmadık. Yani zaten ben teyzemi bildim bileli bir garipti de kendisiyle iki gün geçirdikten sonra kesinlikle emin oldum bu durumda.

Back