- 5 Aralık 2007
- 117
- 0
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun uğraşlar sonucu kızımın bazı fotoğraflarından albüm yaptım bunuda sizlerle paylaşmak istedim..eğer mutluluğuma ortak olmak isterseniz adıma bi tık yapmanız yeter..umarım sizlerde bir an önce bebişlerinizin bizim gibi kucaklarınıza alırsınız..ve sizinde albümlerinize burdan bakarız..
ALLAH bagışlasın canım kendi gibi bahtıda guzel olsun yavrunun.uzun uğraşlar sonucu kızımın bazı fotoğraflarından albüm yaptım bunuda sizlerle paylaşmak istedim..eğer mutluluğuma ortak olmak isterseniz adıma bi tık yapmanız yeter..umarım sizlerde bir an önce bebişlerinizin bizim gibi kucaklarınıza alırsınız..ve sizinde albümlerinize burdan bakarız..
uzun uğraşlar sonucu kızımın bazı fotoğraflarından albüm yaptım bunuda sizlerle paylaşmak istedim..eğer mutluluğuma ortak olmak isterseniz adıma bi tık yapmanız yeter..umarım sizlerde bir an önce bebişlerinizin bizim gibi kucaklarınıza alırsınız..ve sizinde albümlerinize burdan bakarız..