Teyzee kavga sebebim

umutluveumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
94
107
93
24
Kızlar bugün çalıştım mesleğim öğretmenlik bu arada. Teyzeme ziyarete gittim küçük bir çocuğu var. Sürekli oyun oynamak istiyor tamam birkaç saat oynadım ama sonuçta yorgun argın geliyorum kendisinin düşünüp çocuğu alması gerekmiyor mu? . Böyle sorumsuz ebeveynlerden nefret ediyorum

Kızlar bugün çalıştım mesleğim öğretmenlik bu arada. Teyzeme ziyarete gittim küçük bir çocuğu var. Sürekli oyun oynamak istiyor tamam birkaç saat oynadım ama sonuçta yorgun argın geliyorum kendisinin düşünüp çocuğu alması gerekmiyor mu? . Böyle sorumsuz ebeveynlerden nefret ediyorum
Yorgunsanız misafirlikte işiniz ne? Evinize gitseydiniz.

Kalkıp yeterli artık çok yoruldum deyip cekiledebilirdin, sen çekilince çocuklara dur demiyorsa teyzende de hata var derdikte devam etmek senin tercihin olmuş, olmuyorsa evine de gidebilirdin, ya da çok yorgunsan baştan evine gidebilirdin, teyzene ne diyelim şimdi 🤷🏻‍♀️😂

E gitmeseydin, hadi gittin oynamasaydın. Silah zoruyla mı yaptırdılar bunları sana?

Geçen teyzeme yardıma gittim birkaç saatliğine, bebeği bana verdi kostu yatak odasına uyudu :halay:temizlik hak getire kadının canı cıkmıs o sisko bebisi yok mu ah ooo .

Çocuk kaç yaşında bilemem ama belki de o oyun oynadığınız bir kaç saat teyzenize çok iyi gelmiştir bilemezsiniz. Yorgunsanız da gitmeseydiniz? Çocuğuyla biraz fazla oyun oynadınız diye kadını neden sorumsuz ebeveyn ilan ediyorsunuz? Böyle ebeveynlerden nefret ediyorsanız da gitmeyiverirsiniz bir daha olur biter. Bu kadar dert edecek bir şey yok.

Ya halla hallaa çocuk size vurmuyormuş, beraber oyun oynuyormuşsunuz. Haliyle kadın siz de oynamak istiyorsunuz sanmıştır. Tazmanya canavar mı bu çocuk, Allahsız buğra mı, oynamak istemiyorum dediğinizde sizi dövecek mi? Bir zahmet dönüp oynamak istemiyorum kuzum diyin. Sorumsuz insanlardan nefret ediyorum diye teyzenize bilenmişsiniz bir de. Allah akıl fikir versin🤣

Kım bilir ayda yılda bir gittiği teyzenin evinde küçücük çocuk oynamak istedi diye yaygara koparıyor burada. Yorgunsan git evine dinlen o zaman, sanki senin evine gelmişler. Çocuk bu, üstelik kendi evi. Ne yapsın kadın çocuğu odaya mi kapatsın. Sanki çocuğa yapma dese küçücük çocuk anlayacak. Bazen gerçekten konu açmak için açıyorsunuz ya.

Back
X