- 30 Aralık 2019
- 94
- 107
- 93
- 24
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
-
Yorgunsanız misafirlikte işiniz ne? Evinize gitseydiniz.Kızlar bugün çalıştım mesleğim öğretmenlik bu arada. Teyzeme ziyarete gittim küçük bir çocuğu var. Sürekli oyun oynamak istiyor tamam birkaç saat oynadım ama sonuçta yorgun argın geliyorum kendisinin düşünüp çocuğu alması gerekmiyor mu? . Böyle sorumsuz ebeveynlerden nefret ediyorum
E gitmeseydin, hadi gittin oynamasaydın. Silah zoruyla mı yaptırdılar bunları sana?Kızlar bugün çalıştım mesleğim öğretmenlik bu arada. Teyzeme ziyarete gittim küçük bir çocuğu var. Sürekli oyun oynamak istiyor tamam birkaç saat oynadım ama sonuçta yorgun argın geliyorum kendisinin düşünüp çocuğu alması gerekmiyor mu? . Böyle sorumsuz ebeveynlerden nefret ediyorum
Ya halla hallaa çocuk size vurmuyormuş, beraber oyun oynuyormuşsunuz. Haliyle kadın siz de oynamak istiyorsunuz sanmıştır. Tazmanya canavar mı bu çocuk, Allahsız buğra mı, oynamak istemiyorum dediğinizde sizi dövecek mi? Bir zahmet dönüp oynamak istemiyorum kuzum diyin. Sorumsuz insanlardan nefret ediyorum diye teyzenize bilenmişsiniz bir de. Allah akıl fikir versinKızlar bugün çalıştım mesleğim öğretmenlik bu arada. Teyzeme ziyarete gittim küçük bir çocuğu var. Sürekli oyun oynamak istiyor tamam birkaç saat oynadım ama sonuçta yorgun argın geliyorum kendisinin düşünüp çocuğu alması gerekmiyor mu? . Böyle sorumsuz ebeveynlerden nefret ediyorum
Allahsız Buğra mıTazmanya canavar mı bu çocuk, Allahsız buğra mı, oynamak istemiyorum dediğinizde sizi dövecek mi?
Sizin de yorgun olduğunuzu belirtmeniz gerekmiyor mu?kendisinin düşünüp çocuğu alması gerekmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?