tevfik sözen burun ameliyatı ve yüze yağ enjeksiyonu

yakın zamanda burdaki yorumlara aldanip tevfik sözene ameliyat oldum ve şuan çok pişmanım burnumun eski büyük burnumu asla degismezdim böyle olacağını bilseydim.umursamaz profesyonellikten uzak sürekli laf kalabalığı yapıp konusmaniza izin vermeyen baştan savan bi tavırla yaklasmalar ne ararsanız var gerçekten çok pişmanım tamponlari aldirmaya gittiğimiz de aynada kendimi görünce yaşadığım hissi anlatamam şiş olduğunu söylüyor ama ben şeklinden burun ucundan hicbirseyinden memnun değilim ne yapacagimi bilmiyorum suan bantlar var inanin çıksın istemiyorum

Caninizi cok sikmayin bence. Inanin burun estetigi yaptiran cogu kisi ilk zamanlar ayni seyleri yasiyor.

İlk 10 gün öyle oluyor ki. Az daha bekleyin şişlik insin begeneceksiniz.atel çıkınca cok şiş oluyor o gün

Dok

Ben ankarada ikamet ediyorum zaten benim içinde çok mantıklı olur eğer frekans tutarsa. Bana da özelde fotoğrafları atarmısın rica etsem , Teşekkür ederim :)

öncelikle geçmiş olsun, ben araştırma safhasındayım ama estetik algıma uygun birini henüz bulamadım.. Ama sabırlı olmanızı öneririm. demesi kolay belki ama acele edip ikinci bir hata yapmayın diye yazmak istedim.. cok geçmiş olsun tekrar, umarım şişlikler inince beğenmeye başlarsınız

İyi hoşda tevfik beye ulasmak imkansiz.ben aylardir ulaşmaya çalisiyorum.dolayisiyla iyi olmasinin pek manasi kalmiyor.hastaneye bile 2 kez gittim ama görüşemedim.keza maillere donus olmuyor zaten.zannedersem yakin çevre ulaşiyor.

Merhaba, ben ameliyat olalı 2 hafta oluyor ve Tevfik hocaya instagramdan ulaşmıştım. isterseniz bir de o yolu deneyin.

Merhaba, ben ameliyat olalı 2 hafta oluyor ve Tevfik hocaya instagramdan ulaşmıştım. isterseniz bir de o yolu deneyin.

Merhaba geçmiş olsun durumunuz nasıl memnun musunuz? Ne kadar ödeme yaptınız ?
Son olarak ameliyat randevusunu erken tarihi alabildiniz mi? Çok erteliyorlar diye duymuştum da

Merhaba ben Tevfik bey e 20 Ocak ya ameliyat oldum,ve olumsuz yorumları okudukça ağzım açık kaldı gerçekten.
Kesinlikle işinde çok titiz,hastası ile çok ilgili,iletişimi çok kuvvetli bir dr.
Ameliyat olduktan sonra gün gün foto isteyip süreç hakkında bilgilendiriyor sizi.hatta bazen ben foto atmayı unutuyordum kendisi msj atıp neden foto atmadın diye soruyordu.karsımızdaki suçlamadan önce lütfen kendimize dönüp bakalım.sorun bizim tavrımızdan kaynaklı olabilir mi?
Ben burnumu kalkık istemedim ve sizin istemeğinizi hiçbir şey yapmıyor
Süreç hakkında da Bilgi sahibi olmak lazım biraz,benim ailemde estetik ameliyat olan yakınlarım vardı nelerle karşılaşacağımı biliyordum,bazılarımız ameliyattan çıkar çıkmaz hersey süper olsun istiyor,bu birazda bünyeyle derinizin yapısı ile ilgili
Benim derim orta kalınmış.1.5 ay olunca kontrole gittim benim burnum hala şişken,3 hafta önce ameliyat olan bir kız geldi,kendisi söylemese asla 3 hafta önce ameliyat olduğuna inanmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…