- 3 Ağustos 2017
- 25
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi DaenerysStormborn
-
ben sorularınızı cevaplarım çok iyi anlıyorum çünkü ben de aylarca sabah akşam araştırma yaptım. bir de başarısız ameliyat geçirdikten sonra okadar çok korkuyordum ki yine aynı şeyi yaşayacağım diye. benim burnum sağa doğru yamuktu ve ben de nefes alamıyordum çünkü sağolsun önceki doktor öyle güzel dağıtmış ki burnumun içini. tabii tevfik bey terimlerle de bana anlattı ama onun kadar size ayrıntı veremem. benim hem kemik düzeltildi, nefes problemim düzeltildi, hem de aşırı düşüktü burnum. estetik görüntü verildi. benim için en önemlisi o düşük görüntüsünün düzeltilmesiydi. çünkü burun kanatlarımdan biri aşağıda biri yukarıdaydı, burnumun ortası hepsinden aşağıdaydı. önden kesinlikle fotoğraf çekilmezdim. şimdi burnum önden bakınca hem kanatlar hem ortası düz bir görüntüde. size de fotoğrafları atıyorum birazdan. başka sorularınız varsa cevaplarım tabii.Nasıl randevu almam gerekli - estetik olmak değil, hem nefes sorunum var sadece, ben gaziye gittim tıp fak. orda 1500 tl gibi bir fiyat verildi burnun sağ kısım kemikten temizlenecek, nefes problemi düzelecek, hem biraz kemiği üst kısımdan da törpülenmesini istiyorum ama emin değilim, neler yapıldı mesela sizin burununuza, kusura bakmayın sizi bir yoruyorum,
Ameliyat günü hemen veriliyormu
ayrıca ben ankaralı değilim izmirde oturuyorum oyüzden ordaki doktorlardan hepsini bilmiyorum izmir istanbul ankara üzerine araştırma yapmıştım ama gazi hakkında bir bilgim olsa ona da yorum yapardım ama bilmiyorum. zaten tevfik bey ben muayene gittiğimde illa bende olucaksın diye konuşmuyorum istersen iyi olan diğer doktor isimlerini söylerim falan demişti. yani amacı diğer doktorlar gibi bikaç konuşup hemen bende ameliyat ol çabası yoktu. en azından gidip görüşebilirsiniz önemli olan sizin konuşmanız, konuşunca içinize sinecektir.Nasıl randevu almam gerekli - estetik olmak değil, hem nefes sorunum var sadece, ben gaziye gittim tıp fak. orda 1500 tl gibi bir fiyat verildi burnun sağ kısım kemikten temizlenecek, nefes problemi düzelecek, hem biraz kemiği üst kısımdan da törpülenmesini istiyorum ama emin değilim, neler yapıldı mesela sizin burununuza, kusura bakmayın sizi bir yoruyorum,
Ameliyat günü hemen veriliyormu
size de özelden fotoğraf atacağım birazdan. sizin de revizyonsa araştırma sırasında göreceksiniz maalesef her yer revizyonu duyunca fiyatta uçacak. 20 bin lirayı duyunca şaşırmıyordum artık. hacettepede diğer doktor 11.000 dedi en ucuzu dediğim gibi tevfik beydi ve doktora değil sadece hastaneye ve medikal ürünlere para ödedim toplamda 7.500 tuttu. birazdan yorum yapan herkese öncesi sonrası fotoğraflarımı atacağım.Tam aradığım kişisin bende 1 yıl önce burun ameliyatı geçirdim burnum hafif sola kaydı.revizyon için birini arıyorum aşırı uçuk fiyatlı olmayan.resim atabilir misin?
canım ben hastaneyi aradım tevfik beye özelden ulaşın dediler. mail adresi nette yazıyordu ordan mailden attım ve instagramından da mesaj attım. instagramdan daha erken cevap geldi. bir de ben yurtdışına gideceğim için özel durumumdan dolayı yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 hafta sonraya ameliyat günü verilmişti sanırım. orda bir tanıdığımda kaldım sargılar alındıktan bir kaç gün sonra da geri izmire geldim :) yurtdışına gitmeden bir kez daha kontrole günübirlik gideceğim ankaraya.Bende izmirliyim canım :) Ankarada yaşıyorum tevfik beyden randevuyu nasıl aldın, kbb abd sekreterliği arıyorum açan yok nasıl ulaşcam bilmiyorum, ameliyat tarihi çok mu ileri bir tarihe veriliyor onu merak ettim.Masraflar nasıl aşağı yukarı.
hayır ben gittim kapısında bekledim zaten randevu verdiklerini sırasıyla alıyor. muayene ücreti ödemedim.Tevfik beye ilk hoca ücreti ödeyip muayene mi oldunuz, çünkü bende gaziden doc.dr. hocaya ek muyane ücreti ödedim o şekilde muayene oldum.
instagram kullanıyor musunuz?Nasıl ulaşabilirim çok zormuş doktor işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?