tevfik sözen burun ameliyatı ve yüze yağ enjeksiyonu

7.500 revizyon için uygun bence.sabırsızlıkla bekliyorumValla çok canım sıkıldı bu durumdan.aslında kbb artık olmayı düşünmüyordum plastik cerrah arıyordum ama hastalarının yorumları dikkatimi çekti.

ben ilk ameliyatımı plastik cerrahında oldum. açıkcası nedense görüştüğüm her plastik cerrahı bana ilgisiz geldi. evet revizyon için fiyatı çok uygun. buarada ben daha yeni ameliyat oldum. yani burnum hala şiş. isteyenleri sosyal medyadan da ekleyebilirim. gidişatı görebilirler. özelden yazmanız yeterli. biraz fazla özelden mesaj var herkese döneceğim sırayla.

uzun vadede ameliyat olmayı düşünenler facebook yada instagram ekleyebiliriz. uzun vadede gelişimimi görürlerse ve beğenirlerse tevfik beyde karar kılabilirler.

Banada r esimleri atarsanız sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.

Hocaya nasıl ulaşıcam muamma..Ameliyat için çok bekledinizmi mesela,

Banada r esimleri atarsanız sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.

Hocaya nasıl ulaşıcam muamma..Ameliyat için çok bekledinizmi mesela,
instagramdan ulaşabilirsiniz. eğer kullanmıyorsanız e-mail atın doktora. ya da ankarada oturuyorsanız direkt hastaneye gidip kbb bölümünden ulaşmaya çalışabilirsiniz. ben yurtdışına taşınacağım için 2 haftaya falan vermişlerdi gün. ama normalde çok yoğun bir doktor. özel durumumdan dolayı erkene verdiler tarihi.

merhaba bende ona ameliyat olamak istiyorum hem nefes almada sorun var hem dıs görünüs olarak. acıkcası nasıl bir fiyat alacagımı bilmediğim için daha gidip muayene olmadım bile . resimleri banada atarmısınız

sıraya sizi de aldım :) daha yen üyeyim pek bilmiyorum ama foto yüklenirken biraz zaman istiyor. diğerlerine atayım size de atacağım. dediğim gibi ilk ameliyat olacaklar fiyat farklı mıdır bilmiyorum benimki revizyon. ama doktora ulaşırsanız o size söyleyecektir.

Geçmiş olsun. Ben de istiyorum öncesi ve sonrası resimlerinizi lütfen. Eğer varsa deliklerin resmini de lütfen
tabii ki. ancak şunu belirtmem lazım herkese. benim daha 1 ay oldu ameliyat olalı. ve ameliyat olanlar bilir, daha çok işlem görmüş bölgeler daha çok şişiyor. belli başlı yerler daha şiş oluyor ve zamanla şişkinlikler indikçe daha simetrik görüntü elde ediliyor. bir de benim burnum sağa doğru kaymış vaziyetteydi. ameliyattan hemen sonra sol tarafım daha şişti. şuan indiği kadarıyla daha simetrik duruyor. tamamen iyileşmesi 1.5 yıl buluyor burnun. bu yüzden ilerde daha da güzel ve simetrik olacağını bilmek gerekiyor. şuanki haliyle bile delikler eşit duruyor. burnumun şekli de kavisli ve güzel. ama ameliyat olacaklar için söylüyorum bu bilgileri. sabırla beklemek gerekiyor.

Cnm birsey soracagim 7.500 odedim demissin devlet oldugu halde bana biraz pahali geldi ( seninki 2. ameliyat oldugu icinmi bukadar pahali ilk ameliyat olacaklara daha farkli bir fiyatmi veriliyor bilgin varmi bu konuda , birde benim iki cocugum var oglumu yeni sutten kestim ve gogusler haşat durumda silikonda istiyorum tevfik beyin aldigi ucretten bilgin varmi ? iki ameliyat dusundugum icin nasil altindan kalkarim kara kara dusunmeye basladim (((

tevfik bey kbb doktoru. göğüs konusunda hiç bir fikrim yok. evet ikinci ameliyatım olduğu için her yerde daha farklı fiyat verilmişti. siz bence gidip kendiniz görüşün belki farklı fiyattır. gittiğim her doktor çok yüksek fiyat vermişti en ucuzu tevfik beydi. fiyatlar zorlayabiliyor ama inan ki başarılı ameliyat olması daha önemli. yoksa tekrardan ameliyat olmanız gerekiyor ve o para yine bir şekilde çıkıyor. o yüzden ilk doktor olarak karar ver derim.

Merhaba rica etsem foto paylaşabilir misiniz? öncesi sonrası

Selam canım geçmiş olsun bana da atabilir misin resim.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…