- 20 Temmuz 2017
- 605
- 496
-
- Konu Sahibi DaenerysStormborn
7.500 revizyon için uygun bence.sabırsızlıkla bekliyorumValla çok canım sıkıldı bu durumdan.aslında kbb artık olmayı düşünmüyordum plastik cerrah arıyordum ama hastalarının yorumları dikkatimi çekti.size de özelden fotoğraf atacağım birazdan. sizin de revizyonsa araştırma sırasında göreceksiniz maalesef her yer revizyonu duyunca fiyatta uçacak. 20 bin lirayı duyunca şaşırmıyordum artık. hacettepede diğer doktor 11.000 dedi en ucuzu dediğim gibi tevfik beydi ve doktora değil sadece hastaneye ve medikal ürünlere para ödedim toplamda 7.500 tuttu. birazdan yorum yapan herkese öncesi sonrası fotoğraflarımı atacağım.
Banada r esimleri atarsanız sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.ben ilk ameliyatımı plastik cerrahında oldum. açıkcası nedense görüştüğüm her plastik cerrahı bana ilgisiz geldi. evet revizyon için fiyatı çok uygun. buarada ben daha yeni ameliyat oldum. yani burnum hala şiş. isteyenleri sosyal medyadan da ekleyebilirim. gidişatı görebilirler. özelden yazmanız yeterli. biraz fazla özelden mesaj var herkese döneceğim sırayla.
instagramdan ulaşabilirsiniz. eğer kullanmıyorsanız e-mail atın doktora. ya da ankarada oturuyorsanız direkt hastaneye gidip kbb bölümünden ulaşmaya çalışabilirsiniz. ben yurtdışına taşınacağım için 2 haftaya falan vermişlerdi gün. ama normalde çok yoğun bir doktor. özel durumumdan dolayı erkene verdiler tarihi.Banada r esimleri atarsanız sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.
Hocaya nasıl ulaşıcam muamma..Ameliyat için çok bekledinizmi mesela,
size de atacağım birazdan fotoğrafları.Banada r esimleri atarsanız sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.
Hocaya nasıl ulaşıcam muamma..Ameliyat için çok bekledinizmi mesela,
sıraya sizi de aldım :) daha yen üyeyim pek bilmiyorum ama foto yüklenirken biraz zaman istiyor. diğerlerine atayım size de atacağım. dediğim gibi ilk ameliyat olacaklar fiyat farklı mıdır bilmiyorum benimki revizyon. ama doktora ulaşırsanız o size söyleyecektir.merhaba bende ona ameliyat olamak istiyorum hem nefes almada sorun var hem dıs görünüs olarak. acıkcası nasıl bir fiyat alacagımı bilmediğim için daha gidip muayene olmadım bile . resimleri banada atarmısınız
nefes problemi varsa zaten kbb daha iyi diye düşünüyorum.merhaba bende ona ameliyat olamak istiyorum hem nefes almada sorun var hem dıs görünüs olarak. acıkcası nasıl bir fiyat alacagımı bilmediğim için daha gidip muayene olmadım bile . resimleri banada atarmısınız
tabii ki. ancak şunu belirtmem lazım herkese. benim daha 1 ay oldu ameliyat olalı. ve ameliyat olanlar bilir, daha çok işlem görmüş bölgeler daha çok şişiyor. belli başlı yerler daha şiş oluyor ve zamanla şişkinlikler indikçe daha simetrik görüntü elde ediliyor. bir de benim burnum sağa doğru kaymış vaziyetteydi. ameliyattan hemen sonra sol tarafım daha şişti. şuan indiği kadarıyla daha simetrik duruyor. tamamen iyileşmesi 1.5 yıl buluyor burnun. bu yüzden ilerde daha da güzel ve simetrik olacağını bilmek gerekiyor. şuanki haliyle bile delikler eşit duruyor. burnumun şekli de kavisli ve güzel. ama ameliyat olacaklar için söylüyorum bu bilgileri. sabırla beklemek gerekiyor.Geçmiş olsun. Ben de istiyorum öncesi ve sonrası resimlerinizi lütfen. Eğer varsa deliklerin resmini de lütfen
tevfik bey kbb doktoru. göğüs konusunda hiç bir fikrim yok. evet ikinci ameliyatım olduğu için her yerde daha farklı fiyat verilmişti. siz bence gidip kendiniz görüşün belki farklı fiyattır. gittiğim her doktor çok yüksek fiyat vermişti en ucuzu tevfik beydi. fiyatlar zorlayabiliyor ama inan ki başarılı ameliyat olması daha önemli. yoksa tekrardan ameliyat olmanız gerekiyor ve o para yine bir şekilde çıkıyor. o yüzden ilk doktor olarak karar ver derim.Cnm birsey soracagim 7.500 odedim demissin devlet oldugu halde bana biraz pahali geldi( seninki 2. ameliyat oldugu icinmi bukadar pahali ilk ameliyat olacaklara daha farkli bir fiyatmi veriliyor bilgin varmi bu konuda , birde benim iki cocugum var oglumu yeni sutten kestim ve gogusler haşat durumda silikonda istiyorum tevfik beyin aldigi ucretten bilgin varmi ? iki ameliyat dusundugum icin nasil altindan kalkarim kara kara dusunmeye basladim (((
Ben doktor arastirmasi yaparken her doktor bana ikinci ameliyat oldugu icin farkli fiyat vermisti. Cok yuksekti yani en düşüğü 11.000 liraydi. Hatta hacettepede baska bir doktor bana bu fiyati vermisti. Ben neden bukadar pahali diye sordugumda ikinci ameliyat oldugu icin demisti. Tevfik bey bana kendisinin para almadigini, sadece hastane ve ameliyathane malzemesi icin para odeyecegimi soyledi ve oyle oldu zaten. 1.500 hastaneye ve 6.000 malzemeye odedim. Yag enjeksiyonu icin ayri bir para alinmadi. Sadece ameliyat sirasinda izin vermen gerekiyor. Benim icin en uygun fiyatlisi tevfik beydi. Hem size sunu soyleyeyim basarisiz bir ameliyattan sonra her kuruşuna acıyorsunuz ama başarılı bir ameliyat gecirdiyseniz gercekten parayi daha az onemsiyorsunuz. Simdi ozelden atiyorum fotolari.
Selam canım geçmiş olsun bana da atabilir misin resim.Herkese merhaba. Ben 1 ay önce Tevfik Sözen'de hem burun ameliyatı oldum hem de ameliyat sırasında göz altı, yanak ve dudağa yağ enjeksiyonu yaptırdım. Doktor seçerken en çok bu siteye bakmıştım o yüzden başarılı bir ameliyat sonrasında buraya yazıp sizlere de yardımcı olmak istedim. İzmir'de oturuyorum ancak internetten güzel yorumları görünce ameliyat için Ankara hacettepe hastanesine gittim. İyi ki de gitmişim.
İlk olarak burun ameliyatımı anlatayım. Daha önceden başka bir doktorda burun ameliyatı geçirmiştim ancak başarısızdı. Asimetrikti, hala kemerli ve sağa doğru yamuk duruyordu. Ankara'ya muayene için gittiğimde doktor bey göz altlarımın çökük olduğundan, bütünlüğü sağlamak amacıyla yağ enjeksiyonu da yapabileceğinden bahsetti. Çok sevinmiştim çünkü gerçekten göz altlarım aşırı çökük duruyordu ve zaten yaptırmayı düşünüyordum. Muayeneden memnun ayrıldım ve hemen ameliyat olmak istedim. Çünkü gerçekten ilgili, mantıklı açıklamalar yapan, sempatik bir doktor. İnsanın aklında soru işaretleri bırakmıyor. En önemlisi önceden ameliyat geçirmiş biri olarak, doktorun ilgili olması çok önemliydi benim için. Ameliyat çok başarılıydı. Benim cildim fazla ödem tuttuğundan şişkinliklerim fazlaydı. Ama bir kaç gün içinde hemen iyileşmeye başladım. Şuan 1 ay oldu hala burnum şiş ama şiş halini bile o kadar çok seviyorum ki. Şekli çok hoşuma gitti ve nefes alış verişlerim çok iyi. Ayrıca doktor kesinlikle sizi diğer doktorlar gibi ameliyattan sonra yalnız bırakmıyor. Durumumu kontrol etmesi ve sürekli bilgi alması benim açımdan başarısının yanında çok büyük bir artı.
Yağ enjeksiyonu için göbeğimden yağ alındı ve o da çok güzel oldu. Öyle balon gibi şişmiş surat ve dudak değil; gerçekten doğal duran hatlarıyla çok güzel sonuçlar elde ettim. İlk günler yağ enjeksiyonu da şişlik yapıyor bir kaç gün içinde şeklini belli ediyor. Göz altlarım ve yanaklarım daha dolgun ve daha genç görünüyor. Dudaklarım eskiden ince ve şekilsizdi. sürekli dudak kalemi kullanırdım. Ama yağ enjeksiyonundan beri gerek duymuyorum. Şekli çok güzel oldu. Tabi dudak çok hareketli bir bölge olduğundan diğer bölgelere göre daha çabuk eriyor. Şuan % 30-40 civarı kaldı. Ama göz altlarım çok çok az eridi. Yağ enjeksiyonu yapılan bölgelerde cildim parlak ve pürüzsüz.
Kısacası aşırı memnun olduğum, her işleminden ayrı memnun kaldığım bir doktor. 1 ay sonra yurt dışına göç edeceğim ama dudaktaki yağ enjeksiyonunu tekrarlatmak için nerede olursam olayım gideceğim tek doktordur kendisi. Sadece burun ameliyatı değil; yağ enjeksiyonu düşünenler de gidebilir. Fotoğraf görmek isteyenler yazsın, özelden atacağım ve soruları olanlara yardımcı olurum.
Merhaba rica etsem foto paylaşabilir misiniz? öncesi sonrası
Selam canım geçmiş olsun bana da atabilir misin resim.
Teşekkür ederim
herkese atıyorum şimdi.Geçmiş olsun. Bana da gönderebilir misiniz rica etsem.
Canım resim görmüyorum görünmüyor yaniherkese atıyorum şimdi.