Tetanoz aşısı

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
29
Meraba kızlar 29 haftalık hamileyim ama tetanoz aşısı olmadım bi kadın bu aşıyı olmus suyu geliperken dogum yağmış kalbi durmuş başka birinin bebeginnde kızım var 5 yaşında onda 2 doz vuruldum ama vurulmasamda oda tehlikeli ne yapıcam korkuyorum help me

Ben hiçbirinde vurulmadım ve sıkıntı yaşamadım.
Doktoruma sormuştum bana "dağda, tarlada doğum yapacaksan yaptır yoksa gerek yok dedi bende yaptırmadım.

Doktorunuza sorun.
Otizmle ilgili bir fare deneyi vardı. Anneleri strese sokarak doğacak erkek farelerin otistik olmasını sağlıyorlardı. O deneyin bir kısmında aşıların otizmi tetiklediği hipotezini de denemek için tetanoz aşısı kullanılmıştı ve aşı yapmak annenin stresini azaltmıştı :KK45: yavrular sağlıklı doğmuştu.

Tetenoz aşısının öyle bı etkisi yok. Başka sebeplerden erken doğurmuştur aşıyla nasıl bagdastirmis,??

Anlamadım tetanoz oldu diye mi doğum yaparken kalbi durmuş

Doktorunuza sorun.
Otizmle ilgili bir fare deneyi vardı. Anneleri strese sokarak doğacak erkek farelerin otistik olmasını sağlıyorlardı. O deneyin bir kısmında aşıların otizmi tetiklediği hipotezini de denemek için tetanoz aşısı kullanılmıştı ve aşı yapmak annenin stresini azaltmıştı :KK45: yavrular sağlıklı doğmuştu.
Canım doktorumu yaptır falan dediama beni tatmin etmedi

Çocuğumun aşısını yaptrcam tabili 5 yaşında kızım var hamişeyken 2 doz tetanoz oldum hiç aklıma böle şeyler gelmedi

Yazdıklarınızın aşı ile uzaktan yakından alakası yok...
Bilinç biraz.
Ben oğlumda tetanoz aşısı olmadım, hamileyim ve tetanoz aşı gene vurdurmayacağım.

Hayır ilk anlattgım kadın tetanoz olmus 6 aylıklen akşamına suyu gelmiş bebeği 3 gün yaşamış digeride aşı olmuş bebeginin kalbidurmuş
Valla ben vuruldum hiç bir yan etki yaşamadım kolum bile ağırmadı.. Onun aşıyla alakası yoktur.. Başka bir durum vardır.. Aşı erken doğum yaptrdığını hiç duymadım bi sizden duydum bunu.. :110:

aşı konusunu dünya çözememişken burda bu konuyu çözemezsiniz. yapacak tek şey doktorunuza güvenmek, olmuyorsa kendi kararınızı verip artısı eksisini kabul etmek. bu gün içtiğiniz en basit ilacın bile prospektüsünü okusanız ödünüz kopar. bizler işin uzmanı olmadığımıza göre uzmanına kendini emanet etmeli diye düşünüyorum.

İki hamileligimde de tetanoz asisi yaptirmadim , doktorlarim gerek yok dedi eger dagda bayirda dogurmayi dusunmuyorsan olmasan da olur demislerdi
Doktorunuza sorun , onun yonlendirmesiyle verin kararinizi sonicta sizin ne sekilde nerede doguracaginizi hicbirimiz bilemeyiz burada

hemşireden yan etkileri yazan prospektüs isteyin. yan etkisinde erken doğum var zaten.

İki hamileligimde de tetanoz asisi yaptirmadim , doktorlarim gerek yok dedi eger dagda bayirda dogurmayi dusunmuyorsan olmasan da olur demislerdi
Doktorunuza sorun , onun yonlendirmesiyle verin kararinizi sonicta sizin ne sekilde nerede doguracaginizi hicbirimiz bilemeyiz burada
Doktoruma sordum ve ol dedi arabada dogurmayacgın ne malım dedi özel bir hastanede yapıcam dogumu

hemşireden yan etkileri yazan prospektüs isteyin. yan etkisinde erken doğum var zaten.
Ozaman neden erken dogumla alakası yol diyolar allah bizi iki arada bi deredeve bırakanların iki yakasını bir araya getirmesin bu hamileşigimden önce 5 haftalık düşügüm oldu

X