Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktorumu yaptır falan dediama beni tatmin etmediDoktorunuza sorun.
Otizmle ilgili bir fare deneyi vardı. Anneleri strese sokarak doğacak erkek farelerin otistik olmasını sağlıyorlardı. O deneyin bir kısmında aşıların otizmi tetiklediği hipotezini de denemek için tetanoz aşısı kullanılmıştı ve aşı yapmak annenin stresini azaltmıştı yavrular sağlıklı doğmuştu.
Hayır ilk anlattgım kadın tetanoz olmus 6 aylıklen akşamına suyu gelmiş bebeği 3 gün yaşamış digeride aşı olmuş bebeginin kalbidurmuşAnlamadım tetanoz oldu diye mi doğum yaparken kalbi durmuş
Onu vuruldgu gün yan etki olmus ya bended olursaTetenoz aşısının öyle bı etkisi yok. Başka sebeplerden erken doğurmuştur aşıyla nasıl bagdastirmis,??
Bende sordum banada yaptır mutlaka dediBen hiçbirinde vurulmadım ve sıkıntı yaşamadım.
Doktoruma sormuştum bana "dağda, tarlada doğum yapacaksan yaptır yoksa gerek yok dedi bende yaptırmadım.
Neden vurulmuyorsun ozamanYazdıklarınızın aşı ile uzaktan yakından alakası yok...
Bilinç biraz.
Ben oğlumda tetanoz aşısı olmadım, hamileyim ve tetanoz aşı gene vurdurmayacağım.
Valla ben vuruldum hiç bir yan etki yaşamadım kolum bile ağırmadı.. Onun aşıyla alakası yoktur.. Başka bir durum vardır.. Aşı erken doğum yaptrdığını hiç duymadım bi sizden duydum bunu..Hayır ilk anlattgım kadın tetanoz olmus 6 aylıklen akşamına suyu gelmiş bebeği 3 gün yaşamış digeride aşı olmuş bebeginin kalbidurmuş
Doktoruma sordum ve ol dedi arabada dogurmayacgın ne malım dedi özel bir hastanede yapıcam dogumuİki hamileligimde de tetanoz asisi yaptirmadim , doktorlarim gerek yok dedi eger dagda bayirda dogurmayi dusunmuyorsan olmasan da olur demislerdi
Doktorunuza sorun , onun yonlendirmesiyle verin kararinizi sonicta sizin ne sekilde nerede doguracaginizi hicbirimiz bilemeyiz burada
Ozaman neden erken dogumla alakası yol diyolar allah bizi iki arada bi deredeve bırakanların iki yakasını bir araya getirmesin bu hamileşigimden önce 5 haftalık düşügüm olduhemşireden yan etkileri yazan prospektüs isteyin. yan etkisinde erken doğum var zaten.
Arabada niye doguruyormussunuz yahu? İlginc bir bakis acisiDoktoruma sordum ve ol dedi arabada dogurmayacgın ne malım dedi özel bir hastanede yapıcam dogumu