- Konu Sahibi sevvalllllll
-
Bunları yaptığınızda bata kaç gün vardı hatırlıyor musunuz. İlk alıntı yaptığım mesajınızda 3 saat sonra çıktı demişsiniz ben ona itafen sormuştum ama bunlar hemen çıkmış zaten. Benim 45 dk sonra çıktıErken gebelik testlerinde hemen çıkıyor genelde sonuç. Ayni gun yaptigim kaset testte silik cizgi varken predictorun erken gebelik testinde baya cizgi cikmisti bu testlerdekiler hemen cikti ill 5 dkda ayni gun yaptim ikisini
Ilk yaptığım test bata 7 gun varken 3 saat sonra cikti. Diger testleri bata 6 gun varken yaptimBunları yaptığınızda bata kaç gün vardı hatırlıyor musunuz. İlk alıntı yaptığım mesajınızda 3 saat sonra çıktı demişsiniz ben ona itafen sormuştum ama bunlar hemen çıkmış zaten. Benim 45 dk sonra çıktı
Sizin baya erken çıkmış benim 3 gün kala 45 dk sonra çıktı belki de hamile değilimdirIlk yaptığım test bata 7 gun varken 3 saat sonra cikti. Diger testleri bata 6 gun varken yaptim
Merak ettim kesinleşince haber ver bana da hayirlisi olsunSizin baya erken çıkmış benim 3 gün kala 45 dk sonra çıktı belki de hamile değilimdir
Sen gec yumurtlamis olabilirsin herkeste birebir ayni gun belli olmaz o yuzden hic belli olmazSizin baya erken çıkmış benim 3 gün kala 45 dk sonra çıktı belki de hamile değilimdir
Ben de aynı durumdayım canım hatta yumurtlama günlerimiz de aynı. 3 gün kala yani dün yaptım yaklaşık 1 saat sonra seninki gibi oldu. Erken gebelik testleri bekleyince pozitif oluyor mu bilmiyorum. Benim bata 2 gün varMerhaba arkadaşlar ben 25 günde bir adet oluyorum 31 Mayıs'ta yumurtladim dün erken gebelik testi yaptım bende de saatler sonra ikinci çizgi hayali olarak gözüküyordu yarın adet günüm sizce doğru mudur Eki Görüntüle 2647336 Eki Görüntüle 2647336
Tamam canım inşallah dua etMerak ettim kesinleşince haber ver bana da hayirlisi olsun
Peki sizin hiç belirtiniz olmuş muydu acabaSen gec yumurtlamis olabilirsin herkeste birebir ayni gun belli olmaz o yuzden hic belli olmaz
Yumurtlamadan 1 hafta sinra cok siddetli sancı olmustu baska belirti olmadiPeki sizin hiç belirtiniz olmuş muydu acaba
Benimde yarın bat günüm ve bu ay geç yumurtladim normalde takvimde 29 u yumurtlamam gözüküyordu ben 31 inde çift çizgiyi gördüm umarım ikimizde de vardır gebelikBen de aynı durumdayım canım hatta yumurtlama günlerimiz de aynı. 3 gün kala yani dün yaptım yaklaşık 1 saat sonra seninki gibi oldu. Erken gebelik testleri bekleyince pozitif oluyor mu bilmiyorum. Benim bata 2 gün var
Belirtiniz var mı pekiBenimde yarın bat günüm ve bu ay geç yumurtladim normalde takvimde 29 u yumurtlamam gözüküyordu ben 31 inde çift çizgiyi gördüm umarım ikimizde de vardır gebelik
Bende 10 gündür kasıklarımda batma ve adet sancısı vardı sadece ama bugün leke geldi malesef devamıda gelir heralde inşallah sende vardır canımBelirtiniz var mı peki
Bende de olmadı heralde canım benim günüm yarın ama bugun dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım çıkmadı. Nasip bi dahaki aya inşallahBende 10 gündür kasıklarımda batma ve adet sancısı vardı sadece ama bugün leke geldi malesef devamıda gelir heralde inşallah sende vardır canımhaber verirsin
Aynen öyle bende de şuan hafif sancım var ama lekede gelmiyo artık daha başlamadı. Kaç aydır deniyodun canımBende de olmadı heralde canım benim günüm yarın ama bugun dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım çıkmadı. Nasip bi dahaki aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?