Gebeliğe Hazırlık Testte sonradan cıkan silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testlerinde hemen çıkıyor genelde sonuç. Ayni gun yaptigim kaset testte silik cizgi varken predictorun erken gebelik testinde baya cizgi cikmisti bu testlerdekiler hemen cikti ill 5 dkda ayni gun yaptim ikisini
Bunları yaptığınızda bata kaç gün vardı hatırlıyor musunuz. İlk alıntı yaptığım mesajınızda 3 saat sonra çıktı demişsiniz ben ona itafen sormuştum ama bunlar hemen çıkmış zaten. Benim 45 dk sonra çıktı

Ilk yaptığım test bata 7 gun varken 3 saat sonra cikti. Diger testleri bata 6 gun varken yaptim

Merhaba arkadaşlar ben 25 günde bir adet oluyorum 31 Mayıs'ta yumurtladim dün erken gebelik testi yaptım bende de saatler sonra ikinci çizgi hayali olarak gözüküyordu yarın adet günüm sizce doğru mudur

Eklentiler

• IMG_20200611_103821.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 328
Ben de aynı durumdayım canım hatta yumurtlama günlerimiz de aynı. 3 gün kala yani dün yaptım yaklaşık 1 saat sonra seninki gibi oldu. Erken gebelik testleri bekleyince pozitif oluyor mu bilmiyorum. Benim bata 2 gün var

Benimde yarın bat günüm ve bu ay geç yumurtladim normalde takvimde 29 u yumurtlamam gözüküyordu ben 31 inde çift çizgiyi gördüm umarım ikimizde de vardır gebelik

Bende 10 gündür kasıklarımda batma ve adet sancısı vardı sadece ama bugün leke geldi malesef devamıda gelir heralde inşallah sende vardır canım haber verirsin
Bende de olmadı heralde canım benim günüm yarın ama bugun dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım çıkmadı. Nasip bi dahaki aya inşallah

Arkadaşlar konunun üstüne zaman geçti ama bende days comfort ve prodoctor markası ile adetten 4 gün önce yaptım prodoctirda hemen gördüm gölge gibi çizgiyi daha comfortu öğlen yapmıştım onda sonra gördüm 25 günde bir adet oluyorum geç yumurtladim takvime göre 14 ünde yumurtlamam gerekiyordu ben 16 sinda yumurtladim bugün adet günüm sancım var ama daha olmadım normal testlerde cikmiyo kaç günde idrara yansiyo gebelik yumurtladiktan sonra ve adet sancısı çekmek normal mi. Bu saate kadar normalde olurdum ondan soruyorum

Benim de reglime daha 5 gün var prodoctor test yaptım silik ince çizgi çıktı normal kaset test yaptım hiç birşey yok prodoctor gerçekten güvenilirmi acaba çünkü prodictor de her zaman hayal ince çizgi çıkıyor emin olamadım bu marka da da aynı durum varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…