Gebeliğe Hazırlık Testte sonradan cıkan silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testinde sonradan silik çıkma ihtimali biraz az Kaset testlerde daha fazla oluyor sonradan çıkan çizgi çizgi orda var gözüküyor şüpeli gebelik olabilir çıkmıştır belki ilk 20 dakka içinde siz görmemişsinşzdir veya çok yeni gebeliktir bazen ışığa tutunca zor görünür sonra kurudukça çizgi belirlenir testi tekrarla arkadaşım gebelik olabilir ve bence kaset testlerle yap erken gebelik testinden daha net sonuç verir bunda ip inceyse çizgi 5 liralık kaset testte daha belirgin olur İnşallah vardır

Kuzum sonucun ne oldu? Aynı marka gebelik testini yapmışız benim reglime 7 gün vat bu sabah yaptım 10 dakika kadar baktım hiçbişey göremedim. 3 saat sonra baktığımda ekteki gibiydi çok merak ediyorum keşke bilebilsem lutfen yardimci olin pazartesi tekrarliycam testi

Çok erken yapmışsınız testidaha yumurtlamanın 7nci günü

Ovulasyon testiyle takip ediyorum kuzum 1 nisanda pik gordum 2 nisanda yumurtam çatladı bugun 11i 9 gün oldu belki cikar mi diye dayanamadim baktim
9 gün olduysa beeelki çıkabilir adete 7 gün değil 5 gün oluyor çünkü. Bi de erken gebelik testi

Olma ihtimali var çünkü bende yaptım böyle çıktı inanmadım tabi beklettiğim için çıkmış olabilir diye düşündüm üç gün hepntekrarladım sonra beş tllik ve bu erken gebelik testlerinden aldım iki tane ikisindede net çıltı hatta beş tllik ucuz testte daha koyuydu çizgi inşallah tekrar sağlıklısonı görmek nasip olur

benimde görseldeki gibi ama 2-3 saat sonra çıktı hepsi sanırım çünkü 5-10 dkkdan sonra bakmadım aynı durum olup pozitif olduğunu öğrneen varmı acaba

Eklentiler

• D367F88B-6171-4FFA-A182-553A96D248A7.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 170
yani bu testten öncekilerde hiç dikkat etmedim ama bi iki tanesnde hala çizgi yok bunlar sabah öğle akşam tedtlrm

Ilginç olmuş senin catlatma iğnesi filan yok di mi? Yani kuruma çizgisi olur ama bunlar çok bbelirgin olmuş 3 4 gün kala tekrarla muhakkak vardır inşallah.
ilk denememizdi bu ay 10 aylık evliyim hiç doktora gitmedim hamilelik için dışarı çıkma yasağı olduğu için eczaneye de gidemedim tekrar ama çok merak ettim inşallah vardır

benimde görseldeki gibi ama 2-3 saat sonra çıktı hepsi sanırım çünkü 5-10 dkkdan sonra bakmadım aynı durum olup pozitif olduğunu öğrneen varmı acaba
Benimde öyleydi cnm dün hamile olduğumu netleştirdi doktor. Dilerm seninde öyledir bu 3 gün ara ile yaptığım gebelik testi. Şimdi kan testimde 53.63 çıktı. Çok yeni bi hamilelik bence seninkide

inşallahh Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah Ama benim hemen çıkmadı bi kaç saat sonra çıktı sende nasıl oldu

15 dk dıyorsun cnm 5 dk kadan sonra belıren cızgıye ınanma ama adetı bekle gelmezse tekrar yap ınsallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…