Gebeliğe Hazırlık Testte sonradan cıkan silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
regli tarihinize ne kadar vardı testi yaptığınızda acaba
Reglime 2-3 gün kala yaptım ben testi. Bugün reglm geçeli 2 gün oldu ama hamile olduğumu dün kan testinde öğrendim zaten yani ben regl beklemeden sonucumu aldım. Şuan normalde reglimin 2.günü olması lazımdı

Canım doktora gittim hamileymişim ☺ 53.63 değerim. Yani test doğruyu göstermiş
cook sevındım cnm allah bıze de nasıp etın tebrık ederım koru kendını saglıkla kucagına almayı nasıp eylesın rabbım hamılelık haberı alınca cok mutlu oluyorum

çok sevindimmmm inşallah bende hamişimmmdirrrrrr

Kızlar merhaba ben 2 gün önce gebelik testi yaptım ilk 15 dk bu silik çizgi cıkmamıstı bende bir kenara koydum öylesine sonrasında baktığımda bu silik çizgi vardı gebelik varmıdır?
Ben gördüm ama sonradan çıktı diyorsun şüpheli tekrarla testi

Merhaba üstünden vakit geçmiş ama ben de sizinle aynı durumdayım. Bata 3 gün var 2 gün önce yani 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve hiçbir şey çıkmadı. Bugun de erken gebelik testi yaptım ve yaklaşık 40 dk sonra sizinki kadar silik bi çizgi çıktı. Erken gebelik testleri bekleyince pozitif oluyor mu bilmiyorum diğerleri oluyor ona bi kaç kez şahit oldum. Siz hamile kaldınız mı acaba bana da ümit olacaksınız

Evet ben 12 haftalık hamileyim çok şükür. Insallah senin de kalbine göre olur sonucun. Sonradan cikan silik cizgide bir detay hafif de olsa pembelik olmasi lazim. Tamamen gri bi çizgiyse kuruma cizgisi olabiliyor. Bundan emin olamiyorsan testi tekrar bir iki damla suyla ıslat cizgi tamamen kaboluyorsa negatif demek azda olsa kaliyorsa (islattiktan sonra 10 dk icinde) pozitif olma ihtimali cok yuksek. Testlerle kafayi yemiştim bunlari denedigim icin biliyorum

Hayırlı olsun inşallah allah kucağınıza da almayı nasip eder. Yani 2 gün önce yaptığımda çok bekledim ama hiç bir şey çıkmamıştı bugun yaptığımda dediğim gibi nerdeyse 45 dk sonra çıktı. Normal kaset testlerde de bekleyince bazen çıkıyodu ama işk defa bu ay erken gebelik testi aldım onlarda bekleyince kendiliğinden çıkmıyor heralde

Erken gebelik testlerinde hemen çıkıyor genelde sonuç. Ayni gun yaptigim kaset testte silik cizgi varken predictorun erken gebelik testinde baya cizgi cikmisti bu testlerdekiler hemen cikti ill 5 dkda ayni gun yaptim ikisini

Eklentiler

• 20200413_071933.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 556
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…