- 16 Nisan 2020
- 64
- 46
- 3
- Konu Sahibi sevvalllllll
-
Canım doktora gittim hamileymişim15 dk dıyorsun cnm 5 dk kadan sonra belıren cızgıye ınanma ama adetı bekle gelmezse tekrar yap ınsallah vardır
Reglime 2-3 gün kala yaptım ben testi. Bugün reglm geçeli 2 gün oldu ama hamile olduğumu dün kan testinde öğrendim zatenregli tarihinize ne kadar vardı testi yaptığınızda acaba
cook sevındım cnm allah bıze de nasıp etın tebrık ederım koru kendını saglıkla kucagına almayı nasıp eylesın rabbım hamılelık haberı alınca cok mutlu oluyorumCanım doktora gittim hamileymişim ☺ 53.63 değerim. Yani test doğruyu göstermiş
Amin kuzum amin inşallah. Darısı isteyen herkesecook sevındım cnm allah bıze de nasıp etın tebrık ederım koru kendını saglıkla kucagına almayı nasıp eylesın rabbım hamılelık haberı alınca cok mutlu oluyorum
çok sevindimmmmReglime 2-3 gün kala yaptım ben testi. Bugün reglm geçeli 2 gün oldu ama hamile olduğumu dün kan testinde öğrendim zatenyani ben regl beklemeden sonucumu aldım. Şuan normalde reglimin 2.günü olması lazımdı
Senin testlerde baya bariz çizgi çıkmış bence sen hamişsin inşallah güzel haberlerini alirizçok sevindimmmminşallah bende hamişimmmdirrrrrr
inşallaah çok teşekkür ederimmmSenin testlerde baya bariz çizgi çıkmış bence sen hamişsin inşallah güzel haberlerini aliriz
Hayırlı olsun canım bize de dua etttHamişemiyim arkadaşlar
Bi an evvel gidip kan ver canım kesinleşsin1 saat sonra belirdi ikinci cizgi
Çizgi belirmis ama renksiz bembeyaz gördugum kadariyla. Hafif bile olsa pembelik olmasi lazim sen daha net görürsün. Cok umutlanmadan kan ver bakalim insallah gonlune gore olurHamişemiyim arkadaşlar
Ben gördüm ama sonradan çıktı diyorsun şüpheli tekrarla testiKızlar merhaba ben 2 gün önce gebelik testi yaptım ilk 15 dk bu silik çizgi cıkmamıstı bende bir kenara koydum öylesine sonrasında baktığımda bu silik çizgi vardı gebelik varmıdır?
İnşallah cnm isteyen herkese hamilemiyim degilmiyim meraktan ölüyorum
Merhaba üstünden vakit geçmiş ama ben de sizinle aynı durumdayım. Bata 3 gün var 2 gün önce yani 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve hiçbir şey çıkmadı. Bugun de erken gebelik testi yaptım ve yaklaşık 40 dk sonra sizinki kadar silik bi çizgi çıktı. Erken gebelik testleri bekleyince pozitif oluyor mu bilmiyorum diğerleri oluyor ona bi kaç kez şahit oldum. Siz hamile kaldınız mı acaba bana da ümit olacaksınızKuzum sonucun ne oldu? Aynı marka gebelik testini yapmışız benim reglime 7 gün vat bu sabah yaptım 10 dakika kadar baktım hiçbişey göremedim. 3 saat sonra baktığımda ekteki gibiydi çok merak ediyorum keşke bilebilsem lutfen yardimci olin pazartesi tekrarliycam testiEki Görüntüle 2617911
Evet ben 12 haftalık hamileyim çok şükür. Insallah senin de kalbine göre olur sonucun. Sonradan cikan silik cizgide bir detay hafif de olsa pembelik olmasi lazim. Tamamen gri bi çizgiyse kuruma cizgisi olabiliyor. Bundan emin olamiyorsan testi tekrar bir iki damla suyla ıslat cizgi tamamen kaboluyorsa negatif demek azda olsa kaliyorsa (islattiktan sonra 10 dk icinde) pozitif olma ihtimali cok yuksek. Testlerle kafayi yemiştim bunlari denedigim icin biliyorumMerhaba üstünden vakit geçmiş ama ben de sizinle aynı durumdayım. Bata 3 gün var 2 gün önce yani 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve hiçbir şey çıkmadı. Bugun de erken gebelik testi yaptım ve yaklaşık 40 dk sonra sizinki kadar silik bi çizgi çıktı. Erken gebelik testleri bekleyince pozitif oluyor mu bilmiyorum diğerleri oluyor ona bi kaç kez şahit oldum. Siz hamile kaldınız mı acaba bana da ümit olacaksınız
Hayırlı olsun inşallah allah kucağınıza da almayı nasip eder. Yani 2 gün önce yaptığımda çok bekledim ama hiç bir şey çıkmamıştı bugun yaptığımda dediğim gibi nerdeyse 45 dk sonra çıktı. Normal kaset testlerde de bekleyince bazen çıkıyodu ama işk defa bu ay erken gebelik testi aldım onlarda bekleyince kendiliğinden çıkmıyor heraldeEvet ben 12 haftalık hamileyim çok şükür. Insallah senin de kalbine göre olur sonucun. Sonradan cikan silik cizgide bir detay hafif de olsa pembelik olmasi lazim. Tamamen gri bi çizgiyse kuruma cizgisi olabiliyor. Bundan emin olamiyorsan testi tekrar bir iki damla suyla ıslat cizgi tamamen kaboluyorsa negatif demek azda olsa kaliyorsa (islattiktan sonra 10 dk icinde) pozitif olma ihtimali cok yuksek. Testlerle kafayi yemiştim bunlari denedigim icin biliyorum
Erken gebelik testlerinde hemen çıkıyor genelde sonuç. Ayni gun yaptigim kaset testte silik cizgi varken predictorun erken gebelik testinde baya cizgi cikmisti bu testlerdekiler hemen cikti ill 5 dkda ayni gun yaptim ikisiniHayırlı olsun inşallah allah kucağınıza da almayı nasip eder. Yani 2 gün önce yaptığımda çok bekledim ama hiç bir şey çıkmamıştı bugun yaptığımda dediğim gibi nerdeyse 45 dk sonra çıktı. Normal kaset testlerde de bekleyince bazen çıkıyodu ama işk defa bu ay erken gebelik testi aldım onlarda bekleyince kendiliğinden çıkmıyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?