Tüm sayfaları okudum,yazdıklarınızı kah gözlerim dolarak kah gülerek paylaştım.Buraya yazmam doğru mudur bilmiyorum arkadaşlar ama nacizane samimiyetinize inanarak paylaşmak istedim.Ben 2senelik evliyim ve 2senedir korunuyoruz.Eşimin bebek istemesine rağmen ben düşünmüyordum en azından bir yıl daha.Bunun içinde belli sebeblerim vardı ve hazır hissetmiyodum kendimi.Son üç gündür çok değişik rüyalar gördüm ve birinde erkek bir bebeğimin olduğunu gördüm reglim geciktiği için biraz tedirgindim rüyalarıda buna bağlıyordum bilinçaltı diye ancak bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı.Koyu ve anında çıktı.Nolur kızmayın bana ve yargılamayın ama sevinemedim gözyaşlarına boğuldum.Eşimede söyledim durumu ağlayarak o da şaşırdı ve üzüldü ama benm tepkime.3test daha aldık farklı markalarda ve yarın yapıcam hepsini yine aynı sonucu görmekten korkuyorum test yanılgısı olabilir mi sizce?Çoğunuz yaşamışınız bunu nası değerlendiriyorsunuz?Allahm hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin ve aratmasın inş.Banada aratmasın inş ama bu yıl değil bu yıl erken.Şimdiden tşk ediyorum yorumlarınız için
BENDE IKI AY UST USTE GORDUM O UYUZZZZ PENBE CIZGIYI FaRKLI FaRKLI TESTLERDE
AMA NeDENSE AAAAAAA HAMILEYIM DOKTORA GIDECEGIM GUN ADET OLDUM
BENIDE EKLEYIN KIZLARRRrRRR ADET 1 HaZIRAN
Saol cnm desteğin için.Aldırmayı zaten düşünmem kıyamam ve ben katil değilim.Test yanılgısıdır umarım diye düşünmeden edemiyorum işteBenim iğne ve hastane fobim var hastane ortamına gelemiyorum iğne olduğum zaman bayılıyorum hayatımda bir kez kan verdim o da nikah için acilde 10dk yatırdılar beni psikolojik bir rahatsızlığım var ve ben bu yıl içinde psikolog yardımıyla bu sorunu aşacak,sigara tiryakisiyim sigarayı bırakacak ve o sorumluluğa kendimi hazırlayacaktım.Ama öyle ani ve beklenmedik oldu ki hiç hazır değilim ne psikolojik ne fizyolojik.Konuda açtım bugünsaolsun birçok arkadaş rahatlattı destek verdi buraya yazma nedenimde test yanılgısı olabilir mi acaba diye?Allahım aratmasın çok zordur mutlaka ve Allahm arayan,isteyen herkese,sizlere nasip etsin inş.en kısa zamanda.Çok karışığım çokk
senin nasıldı cnm koyu muydu?benim koyu ve teste başlar başlamaz oluştu ikiside.hayatımda ilk kez test yaptım keşke farklı şartlar ve zamanda olsaydıda sevinebilseydim eşimede sevinerek müjde verebilseydim.ben ağlayarak söyledim ve o da çok üzüldü tepkimeyarın kahvaltı yapmadan bir daha yapcam 3ayrı test bakalım nolucak
Ah cnm ya büyük geçmiş olsun Allahm en kısa zamanda sana ve isteyen tüm arkadaşlara bebek sahibi olmayı nasip etsin inş.Gözlerim dola dola okudum yazdıklarını çok üzüldüm.Benim arkadaşımında olmamıştı uzun süre çok şükür oldu şimdi eşi keçiboynuzu falan içiyordu sperm arttırıcı etkisi varmış.Çok üzüldü arkadaşım aylarca taktı kafasına en sonunda bıraktı takmayı ve hiç beklemediği bir anda hamile kaldı şimdi maşallah dünya tatlısı bir kızı var Allahm sanada nasip eder inş.Neden düşmüştü cnm bebeğin özel değilse ve seni yaralamıcaksa paylaşır msn?Bu arada cnm çizgiler koyu ve hemen çıktı şimdi korkumdan yapamıyorum diğerlerinide yarn yapcm artık
dün bi arkadaş izmirden bebek doğumunda dağıtılan hediyeliklerden getirmiş, o kadar güzeldi ki dedim eğer birkaç aya hamile kalırsam yazın izmirden ben de alacağım bunlardan.doğum sonrası eve veya hastaneye gelenlere küçük hediyeler olarak birer anı :)SANA TAVSIYEM YARIN BIR ALIRVERIZ MeRKESNe GIT VE COCUK KIYAFETI SATAN BIR YeRE GIT BeBEK KIYAFETLERINe ESYLARINA BAK O ZAmAn ICIN KIPIR KIPIR OLMAYA BASLAYACAk EMIL OL ORDA KaRARINI VeRECEKSINNNNNN EMINM
Cnm bugün 3test daha yaptım ve 3üde pozitif sanırım hamileyim ben yarın doktora gidicem bakalım artık nolucak iyi yönleriyle düşünmeye çalışıyorum ama çokta başarılı olamıyorum sanırım.Allahm sanada en kısa zamanda nasip etsin inş.Aklıma geldikçe dua ediyorum sana ve isteyen tüm arkadaşlara..
bende 3 farklı markayla test yaptım üçüde pozitif 2 si tam 1 i silik çıktı sizce hamilemiyim adetimde 9 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?