E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ceylanım inşallahh bir dahakii ayy görüceksinn çift çizgiyi ve resminide bizeee göstericenn:sm_cool:Bu ay test yaptım ikinci çizgiden eser yok bu seferde ikinciyi göremedim diye üzüldüm olsun umut veriyordu..
merhaba kızlar bende geçen ay yaşadım bu olayı yaptım silik ama belirgin bir silik nasıl oluyorsa ikinci çizgi gittim kan tahlili yaptırdımmmmmmm foooooooooooooooossssssss ertesi günüde regli oldum malesef
arkadaşlar benide ekleyin.idrarda pozitif çıktı kan yaptırdım negatiff!
iNŞALLAHH HAMiş haberleri ile gelirsinn haber vermeyi unutmayerimsenibenbalım bende 2defa silik çizgi görüpte hüsrana uğradım hatta 4gün önce yine yaptım ve yine silik çizgi ama bişey yok biliyorum sabah dr gidecem bakalım işallah vardır benide ekle listeye işallah hepimiz bigün o güzelliği yaşayacaz
Ceylan gözlümm :))Canum olsun alıştık artıkkBu ayda koca bir negatif benden kaydirigubbakcemile3Kapanışı ben yapıyım dedim ..
benide ekleyebilirsin cnm.bu ay ikinci çizgi silik kan negatif...bendende fosss yani:))
Bende bundan 5 ay önce aynisini yasamistim. rglden 4gün önce yapmistim cok silik cikmisti sonra 3.gün yaptim baya belirgin cikmisti ama 2 gün sonra rgl olmustum.
slm ben yeniyim evliligimin 5.ayinda test yaptim silik cikti 10 gün sonra düstü 3.5 yil oldu hamis olamiyorum ne yapicagimi bilmiyorum doktorada gittim en rahimfilmi cektircekti beni korkuttular cok zor bisey diye gidemedim kaynanamlar cok baski yapiyor cocugun olmuyorsa evine git bile dediler bu durumda en büyük derdim stres buna caresi olan bana yardim etsin lütttttttffffffeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?