- 18 Ekim 2007
- 1.202
- 228
- 41
- Konu Sahibi EU3
Arkadaşlar merhaba, forumda ilk mesajım :) az önce test yaptım fotoğraftaki gibi çıktı, yorumlarınıza ihtiyacım var. sizce hamile miyim?
hamilesin canım hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba, forumda ilk mesajım :) az önce test yaptım fotoğraftaki gibi çıktı, yorumlarınıza ihtiyacım var. sizce hamile miyim?
gördüm bile canım ne güzel almışsın bebişini kucağına canım inş bizde yaşayacağız bu duyguyuuAnlaşılan silik çizgiyle hüsrana uğrayan tek ben değilmişim. İki ay önce silik gri bir çizgi peşinden regl oldum, geçen ay silik bile yoktu, umut bile yok dedim kendi kendime. bu ay daha net açık kırmızı ve kalın ikinci bir çizgi var. Acaba mı yok yine umutlanmamayım diyordum ki tuvalet kağıdına kan bulaştı.
Normal kanama başlamadı henüz saatler oldu ama korkarım yarına kadar o da gelir.
Neredeyse bu başlıktaki mesajların tümünü okudum, duygulandım. Bazılarınızın sözleri sanki benim düşüncelerim. Doğuştan bhcg mi üretiyorum ben gibi. Daha önce 7 haftalık düşüğüm olmuştu, sonra ise hiç bir şey yok. Hayırlısı, inşallah tüm isteyenlerin hayırlısıyla sağlıklı bebekleri olur. Bazı arkadaşların üç yıl önce bu mesajları yazdıktan sonra tickerlarında bebekleri olduğunu görüyorum ya da profil resminin yanında bebeklerine kavuştuklarına dair mesajlar.Onları gönülden tebrik ederim. Bu o kadar umut verici ki, belki bir gün benim bu mesajımı okuyanlar bebek resmi görebilir.. inşallah.
arkadaslar mrb ben en son 26 ekimde adet oldum tiroit hastasi oldugun icin duzensiz oluo adetim bazen olmadigim zaman oluo grcen hafta test aldm negatuf cikti bugun sabah test yaptim bariz cift cizgi cikti ogleden sona bidaa yaptim ikinci cizgi belli belirsiz cikti sizce hamilemiyim 2 ay gecti adetimden yeni hamile olsamda silik cikti desem sabahki neden cift cizgi cikti hicbise anlamadm kan testi yaptircam sanirim
İnşallah hamilesindir kardeşim