- 16 Aralık 2006
- 6.750
- 19
- 39
- Konu Sahibi EU3
Tüm sayfaları okudum,yazdıklarınızı kah gözlerim dolarak kah gülerek paylaştım.Buraya yazmam doğru mudur bilmiyorum arkadaşlar ama nacizane samimiyetinize inanarak paylaşmak istedim.Ben 2senelik evliyim ve 2senedir korunuyoruz.Eşimin bebek istemesine rağmen ben düşünmüyordum en azından bir yıl daha.Bunun içinde belli sebeblerim vardı ve hazır hissetmiyodum kendimi.Son üç gündür çok değişik rüyalar gördüm ve birinde erkek bir bebeğimin olduğunu gördüm reglim geciktiği için biraz tedirgindim rüyalarıda buna bağlıyordum bilinçaltı diye ancak bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı.Koyu ve anında çıktı.Nolur kızmayın bana ve yargılamayın ama sevinemedim gözyaşlarına boğuldum.Eşimede söyledim durumu ağlayarak o da şaşırdı ve üzüldü ama benm tepkime.3test daha aldık farklı markalarda ve yarın yapıcam hepsini yine aynı sonucu görmekten korkuyorum test yanılgısı olabilir mi sizce?Çoğunuz yaşamışınız bunu nası değerlendiriyorsunuz?Allahm hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin ve aratmasın inş.Banada aratmasın inş ama bu yıl değil bu yıl erken.Şimdiden tşk ediyorum yorumlarınız için
BeNCE DOGSUN CANIM CUNKU HAYAt O KADAR GARIP KI SIMDI ALDIRIRSIN SEn ISTEYINCEDE BU SEFER OLMAZ ALLaH KORUSUN COK AMA COKKKKkKKK UZuLURSUN KESKELER ICINDE KaLIRSIN DOGSUN NE OLACAK BEbEK KENDI KISMETIYLE GELIR INAN ASLA ZORLANMAZSIN ZORLANSAn BILE ONUN KOKUSu VARLIIGI INAN UNUTTURUR BENCE OLUMLU DUSUN ARTIK OLDU ARTIK BIR KERE BUNDAN SONrASINI MUTLU OLARAK ONUN VaRLIGINI DUSUNEREK DUSUN
SUAN HAMILE KALMAYI OKADAR COK ISTERDIM KI HeMDE IKIZ UCuZ BeSISE RAZIYIM
HAYAT ZOR HAYAT SANA BIR HEDIYe VERDI ONU GeRI CEVIRME DERIM