- Konu Sahibi EU3
keşke bir kere gölgesini görsem yetecek bana. ovulasyon testi yaparken bile çift çizgi görmek beni heyecanlandırıyor.gebelik testinde görsem bir ekreceik azcık da olsa çu ikinci çizgiden havalara uçarım herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke bir kere gölgesini görsem yetecek bana. ovulasyon testi yaparken bile çift çizgi görmek beni heyecanlandırıyor.gebelik testinde görsem bir ekreceik azcık da olsa çu ikinci çizgiden havalara uçarım herhalde.
slmm kıslar bende hüsrana uğrayanlardanımm ikinci silik çizgi 4 kez çıktı bhcg 77 çıktı ama ama kanamam başladı durdu dün yaptım 0.1 çıktı yani hayal kırıklığı bu ayda olduu benim de adımı yazarsanız sevnirim :çok üzgünüm:
slmm kıslar bende hüsrana uğrayanlardanımm ikinci silik çizgi 4 kez çıktı bhcg 77 çıktı ama ama kanamam başladı durdu dün yaptım 0.1 çıktı yani hayal kırıklığı bu ayda olduu benim de adımı yazarsanız sevnirim :çok üzgünüm:
Listene benide al balım..
arkadaşlar beni de ekleyin listeye. ayrıca bir şey soracam. bu testte ikinci çizgiyi görüp adet olanlar kimyasal gebelik mi oluyor.benim de başıma geldi ikinci çizgiyi gördüm. ama kan testi yaptıracak zamanım olmadı, adet oldum.dün aksam bir internet sayfasında doktorun birisi diyordu ki eger idrar testinde ikinci çizgiyi silik olarak bile görseniz kanda bhcg değeri var demektir. çünkü kanda değer iyice yükselmeden idrarda çıkmazmış.yani bu yaşadığımız kimyasal gebelik oluyo doğal olarak de mi?
Kızlar ben adet olmdım ama her idrar testindede çıkmadı bi şey
Bu ay test yaptım ikinci çizgiden eser yok bu seferde ikinciyi göremedim diye üzüldüm olsun umut veriyordu..