E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Evet canim yaa normal geliyor iste. 2 ay önce 8 haftalik bebegimi kaybettim oda üstüne görmeymis. Normal kanama gördügüm icin anliyamadim, tabii az bucuk belirti vardi hatta esime kendimdeki degisiklikleri anlatiyordum o zamanda ovulasyon testi hep poziif cikiyordu ama insan önceden yasamayinca anlamiyor 7 seneden sonra gelen gebelikti oda bilincsizlik yüzünden düsürdüm. Valla hersey biz insanlar icin herseyi gördüm yasadim diyoruz bazen ama halbuki daha neler varmis yasamadigimiz, asla basimiza gelmez dedigin olay bire bir seni buluyor iste.
Laubali..
Cnm normal adet oldunmu yoksa sadece biraz kan gelip durdumu..
Çünkü ben hamile kaldıgımı bilmiodum adet oldum sanmıştım kanamam olmuştu..Ama hamileymişim ve düşük riskim oldu igne yaptılar..Bi doktora görün istersen..
Hakkında hayırlısıı olsun laubaliii.Sağlıkk olsunn yeterki bebeler gelir birgünyerimseniben
iyi akşamlar kıslar, bu ovulasyon testiyle gebelik testi yapan arkadaşlar o sunuç doğru çıkmaz kesinlikle ovulasyon testi yumurtlayıp yumurtlamadığınızı gösterir hamile olduğunuzu değil, o yüzden böyle kafanız karışıyor, idrar testi için direk gebelik testleri kullanmanızı tavsiye ederim ovulasyon testi değila.s.
bende tam 3 defa gördüm hemde cok net hatta 2 testi üstüste yapmıstım gayet net cizgi cıkmıstı ikisindede eşimle agladık bile halimileyim diye bagırdım allahım yarebbim allah kimsein sevincini kursagında koymasın sonra iyice süslendim hamile gibi yavas yavas yürüyerek hastaeye vardım herzaman gittiğim hastaeye busefer sabırsızlıkla beklemiyordum gayet emindim o pis hemsire geldi negatif dedi verdi elime nöyyy dedim aletiiz yanlıs cıkarmıstır dedim öyle bişey olmaz baya dedi mosmor cıkmıstım bir kez daha o hastaneden ama cıkıs o cıkıs bidaha gitmedim oraya:kedi:
canım benım 5 dk çıkan silik çizgim bile negatiftii:1rolleyes: 10 dk geçince testler etkısını kaybedıyorr.gebelık varsa zaten damlatır damlatmaz çıkıyormuşşş:1rolleyes:arkadaşlar öyle söylüyor :1rolleyes:
Evet canim yaa normal geliyor iste. 2 ay önce 8 haftalik bebegimi kaybettim oda üstüne görmeymis. Normal kanama gördügüm icin anliyamadim, tabii az bucuk belirti vardi hatta esime kendimdeki degisiklikleri anlatiyordum o zamanda ovulasyon testi hep poziif cikiyordu ama insan önceden yasamayinca anlamiyor 7 seneden sonra gelen gebelikti oda bilincsizlik yüzünden düsürdüm. Valla hersey biz insanlar icin herseyi gördüm yasadim diyoruz bazen ama halbuki daha neler varmis yasamadigimiz, asla basimiza gelmez dedigin olay bire bir seni buluyor iste.
Benimde adetim pazartesi günü ama bigün öncesinden gelebilir çünkü kasıklarım ağrıyor bu adetin habercisi. Eğer yarın gelmezse pazartesi yine yapıcağım testi bakalım. Benim tek farklı belirtim bu ay çok sık idrara çıkıyorum o kadar.Allahım sen ümitlerimizi boşa çıkarma ya rabbim
bende tam 3 defa gördüm hemde cok net hatta 2 testi üstüste yapmıstım gayet net cizgi cıkmıstı ikisindede eşimle agladık bile halimileyim diye bagırdım allahım yarebbim allah kimsein sevincini kursagında koymasın sonra iyice süslendim hamile gibi yavas yavas yürüyerek hastaeye vardım herzaman gittiğim hastaeye busefer sabırsızlıkla beklemiyordum gayet emindim o pis hemsire geldi negatif dedi verdi elime nöyyy dedim aletiiz yanlıs cıkarmıstır dedim öyle bişey olmaz baya dedi mosmor cıkmıstım bir kez daha o hastaneden ama cıkıs o cıkıs bidaha gitmedim oraya:kedi:
Benim de çok ama çok silik çıktığı o ay kan testi vermiştim. Labrant, okuldan öğretmen arkadaşımın eşiydi. Benim çok heyecanlandığımı görünce kanı hemen aldı ve çalışmaya başladı. Bende okula gitmiştim. Sonuç çıkınca telefonla arayacaktı. Okulda herkez (Bayan öğretmenler) erkenden tebrik etmeye başladılar. Bende tebrikleri kabul ediyodum tabii. Yinede daha erken falan diyodum onlara ama, yok yok kesin hamilesin diyorlardı. Tam kendimi inanadırmışken telefonum çaldı. Zaten ilk açtığımda labrantın ses tonundan anlamıştım.'' Iııı... şey nergis hanım sonucunuz neyazık ki negatif ''dedi. O an ki hayal kırıklığımı tarif edemem. Bi daha da asla erkenden kimseye yayın etmiyeceğim demiştim çok ama çok üzülmüştüm.Sonrasında da okuldaki öğretmenlerin olsun canım olsun daha gençsin olur merak etme nasihatlarını dinlemiştim.
Canim ovulasyon testini yumurtlama icin kullanildigini biliyoruz ama yumurtlama zamaninda salgilanan LH hormonu gebeliktede cikiyor. Hatta HCG ile ayni effekt veriyor. Yanliz dedigin gibi ovulasyon testi gebelik icin kullanilmamali ama gebelikte o testte pozitif cikiyor. Hepside kafa karistirici sonucta, ciksa bile hamile degilsin anlamadim ben bi aklim ermedi biyoloji ögretmeni olmak gerekiyormus.
teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içina.s. ben ovulasyon testiyle gebeliğe bakılabildiğini bilmiyodum, her zaman olduğu gibi kk sayesinde bir bilgim daha oldu:enbuyukkk: baya ihtisas yaptım burdasırnaşık şey bir jinekolojik danışmalık bürosumu açsam acaba yawdelikafadulden
Listeye eklenmek isteyenler yazabilir :roflol:eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?