E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Netten 32 ytl ye 200 adet gebelik test kiti aldım..Habire yapıyorum..Var mı benim gibi test manyağı delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Bekle beni bal kesin bende bu listeye eklenicem bugün yatığım test şüpheli:1shok:a.s:roflol:
:jeyyar:Konuşmuştuk seninle daha herşey belli değil canım benimm yarın haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum tekrar 1 test daha yapphihoyyythihoyyyt
BALIIIIIIIIIIIIIMM gıızzz günaydııınn bacııımm..inşallah benimkide böle silik çıkar bu ay..bariii tek silik çıksın yaaawww:roflol::roflol: valla her ay tek çizgi görmekten bıktım ..:çok üzgünüm:hayırlısı bakalım...:sm_cool:
Yarın görücez balım:jeyyar:
Negatif çıkarsa koparım halimee:roflol::roflol:
Yarın görücez balım:jeyyar:
Negatif çıkarsa koparım halimee:roflol::roflol:
bajım valla bende her bebek beklediğim ay testlerim de pozitif cıktı cok kötü oluyo insan ben testlere güvenmiyorum hep yıktı beni hatta cok belirgin 2 cizgi bile cıktı hep sevincten agladık eşimle sonrada ya adet geldi ya heycanla kan testi yaptıgımızda zırladık üzüntüden yani nebilim cok kötü bişey ya allahsevincimi hep kursagımda koydu küsüm ben(
:teytey:Ben sana dedim pozitif çıkıcak diyeee bugunküü testt yuppiiii.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım:Saruboceq:Hırçınım hamişşşdelikafadulden
Ballllllllım benimmŞenizŞeniz
Ballllllllım benimmŞenizŞeniz
bnm adım yok orda bnde buay silik görüpte hüsrana ugrayanlardanım
benide ekleyin 2sefer yaptım silik çıktı sağlık ocağında idrar testi yaptım negatif.pzrtside kan yapılcak.. hayırlısı rabbim hepimizi güldürsün inşallah...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?