E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
geçen ay bende hüsrana uğramiştım ya...al benide o listeye..bak yine efkar bastı ya.insan çok kötü oluyorsenağlama
Selam Kızlar
O silik çizgi bende hüsran yaratmadı.. Az önce doktordan geldim .. ve 5,5 haftalık hamile olduğuumu öğrendim .. Rabbim isteyen herkese versin..
selam kızlarr görmeseydim inanmazdım ama geçen gün kardeşim test yaptı ikinci çizgi bildigin pembe silik çizgiydi..hamile sandık...sonra ben dedim yanılma olabilir.istemiyodu çünkü bebegi daha 5 aylık spiral taktırmadı daha adet olmadan takmıyolarmışta.herneyse ikinci testi yaptı negatif çıktı...tam kanda baktırmayı düşünürken adet oldu...yani ben artık testlere güvenimi yitirdim...bende dünyanın testini yapıyorum herseferindee bi manyaklık oluyo:mymeka:sıkıldım artık test bile yapasım yok...gölge çıkıyo falan arada..sararıyor yarısı bişy anlamıyom...yada dalgalı pembe bişyler aaaaaaaaaaaa yeter yaaaa:çok üzgünüm:
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım yarın adet günüm 2 gün test silik çıktı bugün yapmadım yarını bekliyorum acaba yanlışmıdır ?
arkadaşlar ben 4 hatta 5 farklı marka test yaptım ve hepsinde 1 dk bile geçmeden ikinci çizgi silik falan da değil bariz ortaya çıktı hemen gittim kan testine çünkü acaba üstüne mi gördüm diye bir şüphem vardı ama o hastaneyi ve doktoru benim gözüm pek tutumadı acaba diyorum yanılmış olamazlar dimi
Barizz ortaya çıktıysaa gebelikk vardırrr.:sm_confused:Eğer hastaneden ve doktordan şüpheye düştüysen neden başka bir yerde kan tahlilini tekrarlamıyorsun:sm_confused:
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım yarın adet günüm 2 gün test silik çıktı bugün yapmadım yarını bekliyorum acaba yanlışmıdır ?
Hamile olabilirsinn.Gerçi hamilelerde damlatır damlatmazz 2.çizgi belli oluyor...Senn 1-2 gün sonra testini tekrar yada kan tahlili yaptıryerimseniben06]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?