Testte iki çizgide koyu çıktı normal mi ?

mrv_zkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
71
14
29
Kızlar hesaplama doğru ise yumurtlamamın üzerinden 15-16 gün geçti, erken gebelik baya belirgin ama kasette gecikme olmadığı halde çok belirgin geldi bana normal mi ?

Eklentiler

• IMG_3916.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 70
bu benim bu ay ki 16 17 yumurtlama 18 çatlama
Ben bi bakarsin duzenli olieum bi bakarsin 3 ay olirum gecen ay asilama oldum 28 gunde adet oldum ve bu ovulosyon testini yapiyor um acaba bana dogru yonledirirmi dun hafif cizgisi bu gun biraz daha koyu gun asiri iliskiye giriyor uz kacirmayalim diye sizce dogrumu yapiyorum

benim bildiğim kadarıyla ovülasyonu yapmadan önce 2 saat bişey içmek yok ve ortalama aynı zamanlarda yapmak gerekiyor, ama 2 günde bir ilişkiyi düzenli olarak yapıyorsanız ovulasyona gerek yok aslında canım. Biz düzenli yapamıyorduk o yüzden aldım yumurtlamyı gördüm değerlendirdim yumurtladan 10 gün sonra ovulasyonlar tekrar koyu olmaya başladı 2. yumurtlama sandım ama gebelikmiş

Kızlar hesaplama doğru ise yumurtlamamın üzerinden 15-16 gün geçti, erken gebelik baya belirgin ama kasette gecikme olmadığı halde çok belirgin geldi bana normal mi ?
Daha ne kadar hamile diyebilir bu testler tebrik ederim hamilesiniz

Bende öyle düşündüm ama artı mad markasında o kadar çok kötü yorum okudum ki çelişkiye düştüm, çok teşekkür ediyorum
Evet artımed test çok kötü yalancı pozitif çıkarıyor ama bunlar çok net. Sanırım içinde Predictor de var

Evet artımed test çok kötü yalancı pozitif çıkarıyor ama bunlar çok net. Sanırım içinde Predictor de var
İkiside artı mad eczaneden bi erken gebelik bide kaset olarak istedim ikisini aynı marka verdi onunla anlaşmalı sanırım bunlardan önce ınnovitanın gebelik testini yapmıştım

Eklentiler

• IMG_3870.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…