Hepsinde çıkıyor kuzum. Bi de çok net. Bariz var gibi inşallahİkiside artı mad eczaneden bi erken gebelik bide kaset olarak istedim ikisini aynı marka verdi onunla anlaşmalı sanırımbunlardan önce ınnovitanın gebelik testini yapmıştım
İnşAllah çok teşekkür ediyorumHepsinde çıkıyor kuzum. Bi de çok net. Bariz var gibi inşallah
Bu sitede gordugum ennn hamile testler bunlar olabilirKızlar hesaplama doğru ise yumurtlamamın üzerinden 15-16 gün geçti, erken gebelik baya belirgin ama kasette gecikme olmadığı halde çok belirgin geldi bana normal mi ?
Neren biliyorum benim şaşkınlıkla karşıladığım koyu çift çizgim yanımda yatıyor gittiğimizde neredeyse 6 haftalıktıGerçekten mi o zaman yumurtlamayı yanlış hesapladım ben
benim de şaşırdığım koyu olmasıNeren biliyorum benim şaşkınlıkla karşıladığım koyu çift çizgim yanımda yatıyor gittiğimizde neredeyse 6 haftalıktı
Çok teşekkür ediyorum, dileğen herkese nasip olsunBu sitede gordugum ennn hamile testler bunlar olabilirtebrikler, saglikla gelsin
Zaman çabuk geçiveriyor benimki üç yaşını geçti bile darısı başınabenim de şaşırdığım koyu olması
Acaba sizin yaptiginiz teslerde benimki gibimiydi 1ile 2 arasi yapiyor um oglene dogru dogrumu gosteriyor kimisi O tesler yaniltir diyorbenim bildiğim kadarıyla ovülasyonu yapmadan önce 2 saat bişey içmek yok ve ortalama aynı zamanlarda yapmak gerekiyor, ama 2 günde bir ilişkiyi düzenli olarak yapıyorsanız ovulasyona gerek yok aslında canım. Biz düzenli yapamıyorduk o yüzden aldım yumurtlamyı gördüm değerlendirdim yumurtladan 10 gün sonra ovulasyonlar tekrar koyu olmaya başladı 2. yumurtlama sandım ama gebelikmiş
Bisey yememis oluyorum ozaman gecen ay asilama oldum onu muzdeki ay yine yapilacak insallah bu tesle cozerimAcaba sizin yaptiginiz teslerde benimki gibimiydi 1ile 2 arasi yapiyor um oglene dogru dogrumu gosteriyor kimisi O tesler yaniltir diyor
Yumurtlamayi nasil gordun canim benim ki gibi miydi biraz daha koyumuydu beni aydinlatirmisin cok tskler simdidenAcaba sizin yaptiginiz teslerde benimki gibimiydi 1ile 2 arasi yapiyor um oglene dogru dogrumu gosteriyor kimisi O tesler yaniltir diyor
benim bildiğim kadarıyla ovülasyonu yapmadan önce 2 saat bişey içmek yok ve ortalama aynı zamanlarda yapmak gerekiyor, ama 2 günde bir ilişkiyi düzenli olarak yapıyorsanız ovulasyona gerek yok aslında canım. Biz düzenli yapamıyorduk o yüzden aldım yumurtlamyı gördüm değerlendirdim yumurtladan 10 gün sonra ovulasyonlar tekrar koyu olmaya başladı 2. yumurtlama sandım ama gebelikm
Bisey yememis oluyorum ozaman gecen ay asilama oldum onu muzdeki ay yine yapilacak insallah bu tesle cozerim
Koyuydu baya canım yani baktığında iki çizgide birbirine yakın renkteydiYumurtlamayi nasil gordun canim benim ki gibi miydi biraz daha koyumuydu beni aydinlatirmisin cok tskler simdiden
Koyuydu baya canım yani baktığında iki çizgide birbirine yakın renkteydi
Ozaman yapma ya devem edicemKoyuydu baya canım yani baktığında iki çizgide birbirine yakın renkteydi