Testte iki çizgide koyu çıktı normal mi ?

İkiside artı mad eczaneden bi erken gebelik bide kaset olarak istedim ikisini aynı marka verdi onunla anlaşmalı sanırım 😂 bunlardan önce ınnovitanın gebelik testini yapmıştım
Hepsinde çıkıyor kuzum. Bi de çok net. Bariz var gibi inşallah

Kızlar hesaplama doğru ise yumurtlamamın üzerinden 15-16 gün geçti, erken gebelik baya belirgin ama kasette gecikme olmadığı halde çok belirgin geldi bana normal mi ?
Bu sitede gordugum ennn hamile testler bunlar olabilir 😂 tebrikler, saglikla gelsin 🙏🏻🌺

benim bildiğim kadarıyla ovülasyonu yapmadan önce 2 saat bişey içmek yok ve ortalama aynı zamanlarda yapmak gerekiyor, ama 2 günde bir ilişkiyi düzenli olarak yapıyorsanız ovulasyona gerek yok aslında canım. Biz düzenli yapamıyorduk o yüzden aldım yumurtlamyı gördüm değerlendirdim yumurtladan 10 gün sonra ovulasyonlar tekrar koyu olmaya başladı 2. yumurtlama sandım ama gebelikmiş
Acaba sizin yaptiginiz teslerde benimki gibimiydi 1ile 2 arasi yapiyor um oglene dogru dogrumu gosteriyor kimisi O tesler yaniltir diyor

benim bildiğim kadarıyla ovülasyonu yapmadan önce 2 saat bişey içmek yok ve ortalama aynı zamanlarda yapmak gerekiyor, ama 2 günde bir ilişkiyi düzenli olarak yapıyorsanız ovulasyona gerek yok aslında canım. Biz düzenli yapamıyorduk o yüzden aldım yumurtlamyı gördüm değerlendirdim yumurtladan 10 gün sonra ovulasyonlar tekrar koyu olmaya başladı 2. yumurtlama sandım ama gebelikm

Eklentiler

• IMG20241101184542.jpg
    IMG20241101184542.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 6
X