- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
3. hafif belli gibi..zaman daha erken..
evet erken ama merak işte. 3 dahami belirgin sence
Ay çok teşekkür ederim. Mutlu oldum diğer arkadaşlarim da aynı fikirde. Dilerim öyledir ve dilerim Allah sağlıkla nasip eder isteyenlereevet zaman geçtikçe belli oluyorsa..hamilesiniz..
Testler sıraya göre yaptim adet günüm gecmedi.
Son tarih 7 aralık.
Çizgiler ışıktan daha açık çıkmış az daha koyu normal bakinca.
Sizce ne düşüneyim?
öncelikle hoşgeldin, dualarına yürekten amin diyorum.MERHABALAR. ÖNCELİKLE ALLAH BEBEK İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN DİYORUM İNSANIN BAŞINA GELİNCE DAHA İYİ ANLIYOR BUNU ANLAMIŞ OLDUM.
ben daha yeni üye oldum foruma yaklaşık 5 gündür takip ediyorum ara ara. bu konu başlığınında bana uygun olduğunu düşündüm. şöyleki 15 ekim- 12 kasım ve - 7 aralık adet başlangıç tarihlerim. nette adet hesaplaması yaptığımda 2-3 ocak şeklinde çıkıyor. iki kez gebelik testi yaptım sizin gibi silik ikinci çizgi çıktı. belirti olarak kasıklarda batma ve ağrı şeklinde belirtiler var. tabi insanın psikolojik kısmının da olduğunu düşünüyorum. hayal kırıklığı çok kötü bir şey. Allah kimseye vermesin. etrafımdakilere kimselere demedim boşuna ümitlenmesinler diye sanırım haftasonuna doğru yapılan test daha anlamlı çıkar diye düşünüyorum ( cuma gibi). siz başka test yaptınız mı acaba ? silik çıkan testlerden sonra ?
çok teşekkür ederim. inşallahhhh canım cümlemizin. çok sabır gereken bir süreç bu forumda insan düşüncelerini paylaşınca kendini daha iyi hissediyor. birbirini tanımayan binlerce insanla dertleşiyor. aynı duyguları paylaşıyoruz ne güzel.
şuan yok ama sizin sonuçlarınıza bakınca aynısı benimki gibi. dün gece 11 gibi yaptım yine silik şeklindeydi yarın sabah mı yapsam acaba yoksa bi kaç gün daha mı beklesem bilemedim. belki renk biraz daha koyulaşır mi diye düşünüyorum :)))))))
inşallah canım bekliyorum.peki sonucunu mutlaka yazıcam inşallah güzel haberler veririm
çok teşekkür ederim. inşallahhhh canım cümlemizin. çok sabır gereken bir süreç bu forumda insan düşüncelerini paylaşınca kendini daha iyi hissediyor. birbirini tanımayan binlerce insanla dertleşiyor. aynı duyguları paylaşıyoruz ne güzel.
şuan yok ama sizin sonuçlarınıza bakınca aynısı benimki gibi. dün gece 11 gibi yaptım yine silik şeklindeydi yarın sabah mı yapsam acaba yoksa bi kaç gün daha mı beklesem bilemedim. belki renk biraz daha koyulaşır mi diye düşünüyorum :)))))))
çok teşekkür ederim güzel yorumun için.umutlandırmayayım ama negatifse hiiiiç bişey çıkmıyor, çok silik dahi olsa pozitif demek : )
gerçekten miçok teşekkür ederim güzel yorumun için.
bugün testte iyice belirli oldu
çektim canım benim. Rabbim sana da ve isteyen herkese nasip etsin Amin.gerçekten miayy çok sevindim hayırlısı olsun. darısı isteyenlerin başına inşallah. ben bugun gidip kan testi yaptırıcaktım direk iş çıkışı. arkadaşlar panik yapma biraz sakin ol cumaya bekle dediler. hatta gebelik testi alıcaktım eczanenin önünden döndüm bugun yapmıcam diye. tekrar ümitsizlik yaşamamak için artık. senin adına çok sevindim fotosunu çektin mi bu sefer
İşte bu ikinci çizgileri görmeye bayılıyorum. İyice netleşmiş maşallah. Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu. Güzel anne tebrikler.... :)Bu fotolar bugünden ve ilk idrarla değil
canım benim senin yardımını unutmam asla aslaa senin kalbin ne güzel öyleee.İşte bu ikinci çizgileri görmeye bayılıyorum. İyice netleşmiş maşallah. Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu. Güzel anne tebrikler.... :)
teşekkür ederim canım Allah razı olsun dileyen herkese nasip etsin.süperrrrr ve maşallahhhh :)
ben bişey sormak istiyorum. bazen forumda idrar testi için çubuğa yarım saat ve bir saat sonra bakın belirginleşiyor diyorlar. acaba bu belirginleşmek çubuk kuruduğu için alt tabakanın ortaya çıkmasından kaynaklanıyo olabilir mi. çünkü neden yarım saat beklensin ? hamile ise kişi hemen çıkmaz mı ben merak ettiğim için soruyorum :) kimse yalnış anlamasın
Ayyy ne güzel şeyler söylüyorsun bana sen ağzından bal damlıyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Pazartesi git bence de canım doktora keseyi görürsünüz o zaman diye tahmin ediyorum. Koyulaşma süper. Benim birkaç gün koyulaşmamıştı. Sonra tam adet günümde koyulaştı iyice. Seninki süper görünüyor :) allahım içine sindirsin inşallah.... :)canım benim senin yardımını unutmam asla aslaa senin kalbin ne güzel öyleee.
Allah bin kere razı olsun bin kereee.
sence koyulaşma durumu iyimi?
pazartesi gitme fikri nasıl açıkladım ya sebebini.
ay gene heyecandan çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?